Florian Silbereisen: Slem mobning på drømmeskibet

Dreharbeiten zum Abschied von Chefhostess Beatrice vor der “MS Amadea”.

Det skulle være en begyndelse på et nyt liv, en spændende opgave, der endelig distraherer ham fra hans adskillelsessmerte. Men måske bliver Florian Silbereisens (37) rolle som kaptajn på “Traumschiff” et ægte mareridt. Hans kolleger mobber ham!

Selv før Flori satte fod på skibet, sagde skuespillerinde Heide Keller (77), efter de mange år som chef værtinde på skibet: “Jeg betragter ham som en absolut fejlbesætning!” Og nu kommer “krydstogtsdirektør” Harald Schmidt (61): “Jeg tror, at ZDF har faktuelle argumenter som det er, som jeg som en lægmand ikke ville have til min rådighed”. Han siger om sangeren. “En absolut top beslutning.” Så fortsætter han med at sige: “Jeg er ligeglad med, hvem der er kaptajn under mig!”

Selv Daniel Morgenroth (55), den første officer om bord, virker ikke glad for sin berømte kollega. Han siger, at man skal vente og se, om Florians mangel på skuespil bliver et problem om bord. Intet spor af velkomne ord! Det er svært at forestille sig, hvordan det ville føles for Flori.

Er de jaloux på hans berømmelse?

Det virker næsten som om kollegerne er jaloux på Florian Silbereisen. Fordi han har stor succes, fordi folk elsker ham og fordi han har en masse talent. Og måske nogle flere tilskuere. Fordi påskemandag badede “Traumschiff” kun i 5.18 million seere som så rejsen på krydstogtskibet. Sidste år var der mindst 6,26 millioner mennesker!

I stedet for at mobbe Flori, bør kollegerne hellere være glade for, at producenterne forsøger at redde programmet fra fuldstændig ødelæggelse. Og Florian Silbereisen er mere egnet til dette end nogen “lært” skuespiller. Det er en sympati bærer, som fans elsker. Uanset om det med eller uden træning!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse