Florian Silbereisen: Sender han ikke længere live?

Arkivfoto

I lang tid var det uklart, hvordan man skulle gå videre med det nye feste-lshow, Schlagerlovestory. Showet med Florian Silbereisen skulle faktisk have fundet sted i marts. Men Coronaen satte en stopper for det.

Med håb om, at showet kunne finde sted med et publikum igen i forsommeren, blev det udsat til d. 6. juni 2020. I lang tid var der kun oplysninger om, at billetter forbliver gyldige. Men så viste det sig anderledes …

Pludselig blev det offentligt, at MDR planlægger et nyt show d. 29. maj 2020, SchlagerXircus. Beatrice Egli, Ramon Roselly, Ross Antony og Andy Borg er blandt deltagerne.

For et par dage siden blev det kendt, at MDR allerede havde indspillet showet “Willkommen im SchlagerXircus” på Kristi himmelfartsdag. Men hvad med Schlagerlovestory? Vil dette show også blive optaget, eller kan vi se frem til et live show? Vi har et gæt …

For SchlagerXircus, der er produceret i MDR Studios i Leipzig, er hele infrastrukturen allerede på stedet. Alle brancher, fra kulisser til catering, rejste til Leipzig.

Derudover giver det ingen mening med hensyn til omkostninger eller produktionsteknologi, hvis Schlagerlovestory skulle finde sted to uger senere fra en tom messehal i Halle.

Især da der ikke ville være nogen feststemning i en tom hall, der kan rumme mere end 5.000 mennesker. En tv-insider fortalte også Schlager.de, at antagelsen gav større mening end fra et produktionsselskabs synspunkt.

Og så er vi nysgerrige efter at se, om vi får se en live produktion lørdag den 6. juni eller en omgang “dåsemad”, der ikke behøver at være dårlig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse