Florian Silbereisen sender en særlig fødselsdagshilsen til Mireille Mathieu

Mireille Mathieu bliver 75 år. Florian Silbereisen finder kærlige ord før dagen for hans sponsors ære. Kærlige ord til hendes fødselsdag. Hvilken dejlig overraskelse: Florian Silbereisen (39) henvendte sig med en vidunderlig fødselsdagshilsen til Mireille Mathieu i en gæsteartikel i “Bild am Sonntag”. Hun fejrer sin 75-års fødselsdag den 22. juli. Med over 190 millioner solgte plader og cd’er over hele verden er Mireille en af ​​de mest succesrige sangere i verden.

Den tyske stjerne og den franske sangerinde har haft et professionelt og privat venskab i årevis. Da Florian Silbereisen stadig var i sine tidlige dage og kun var 22 år gammel, da han fik lov til at præsentere et stort ARD lørdag aften show for første gang, troede næsten ingen på ham, kun Mireille “stod ved min side”, fortæller han om sin sponsor.

“Hjertelig tillykke, alt det bedste og al kærlighed”

Florian understreger også, at han for altid vil være taknemmelig over for Mireille for hendes tidlige støtte i sin karriere. Flori kalder hende endda sin “Heldige charme”. De to har aldrig mistet hinanden af ​​syne siden da. Og så tænker Flori også tilbage på Mireilles 60-års fødselsdag i Paris.

Denne dag blev han bekendt med hendes familie: “Vi havde en god snak – selvom jeg ikke taler et ord fransk! Siden den uforglemmelige aften har vi holdt fødselsdag sammen hvert år” siger Flori. Han hæver champagneglasset “op i himlen” til Mathieu i år, fortsætter og afslutter derefter sit bidrag med ordene: “Tillykke, alt det bedste og 1.000 kys.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse