Florian Silbereisen: Sådan var hans første DSDS-arbejdsdag

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Den 19. sæson af “Deutschland sucht den Superstar” (DSDS) blev meget speciel. For første gang i historien startede showet uden Dieter Bohlen. Florian Silbereisen overtager kommandoen. Optagelserne er startet i Wernigerode. Atmosfæren var ud over det sædvanlige..

Nye ansigter på DSDS: I juryen støttes Florian Silbereisen af ​​Ilse DeLange og Toby Gad i denne sæson. Med disse tre hoveder vil RTL gerne opgive det gamle Bohlen-billede og gå nye veje.

Wernigerode i Harz-bjergene: En vidunderlig casting-placering

Castings-placeringen er også ny i år. I stedet for de sædvanlige metropoler som Berlin eller Köln starter DSDS-kandidaterne deres eventyr i Wernigerode. Det 35.000 indbygger store område i Harzen er det nye DSDS-sted for castingen.

Glasterninger til Florian Silbereisen – Midt på markedspladsen har RTL oprettet en glasterning, hvor castingen finder sted. Ikke underligt, at hele Wernigerode ønsker at være en del af dette tv-øjeblik.

Tilskuere kunne se det live på stedet – lige i midten: Florian Silbereisen og hans to jurykollegaer. Jurymedlem Toby Gad forklarer om “BILD”: ”Jeg elsker at du kan se publikum. Det er meget ægte og meget direkte.”

Burghausen bliver også en DSDS-højborg

Ikke kun Wernigerode i Harzen blev valgt som den nye rollebesætningsby – DSDS-konvojen stopper også i Burghausen i Bayern i begyndelsen af ​​august. Vi kan fortælle, at RTL vil prøve nye eksperimenter det første år efter Dieter Bohlen – og ønsker derfor at fokusere på nye placeringssteder. Det er meget muligt, at seerne belønner denne indsats med deres vilje til at se tv-udsendelsen i begyndelsen af ​​2022.

Kilde: Schlagger.de

Det skal du læse