Florian Silbereisen: Sådan er han privat!

Arkivfoto

Christian Geller er ansvarlig for det succesrige album “Das Album” af Thomas Anders og Florian Silbereisen. Nu har Hit-producenten afsløret, hvordan et sådant samarbejde med sådanne superstjerner fungerer. Er Florian Silbereisen en god arbejdskollega, eller er han fuldstændig umulig?

“Røvhulsfri zone” – Kommer hitproducenten Christian Geller ikke ind i huset! Han afslørede for nylig sit motto i et interview med Schlager.de:

“Især når det kommer til kunstnere, og jeg siger altid, til min kone at jeg har en røvhulsfri zone. Jeg ville aldrig lave et album med en kunstner, der udfører som noget, bare for at tjene penge.” Derfor kan Christian ikke sige noget negativt om schlagerstjernen Florian Silbereisen. Tværtimod går han endda i forsvarsposition om Florian!

“Florian Silbereisen underholder hele bordet”

“Jeg kan kun sige om Florian: Han er en utrolig flink og ærlig fyr, som du virkelig kan lide at sidde sammen med efter en optagelse, og som også er meget, meget underholdende. Han lever virkelig op til sit job og underholder derefter hele bordet. Det er virkelig sjovt,” fortæller han i Schlager.de-interviewet.

For Geller er det klart: “I slutningen af ​​dagen er vi bare normale fyre, der bare har det sjovt sammen, og det vises i de succesrige albums.” Sådanne ord siger han ikke om mange, men frem for alt er Florian Silbereisen meget sympatisk!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse