Florian Silbereisen: Problemer med hans nye show?

Foto: Tyskschlager.dk / Teddy Brogaard

Det varer ikke længe, ​​før vi endelig kan beundre Florian Silbereisen igen på tv og have det sjovt. Men hans nye show skaber mange problemer, selv før det sendes! Produktionen synes tilsyneladende at have problemer med at kalde barnet ved navn …

Det er sikkert, at Florian Silbereisen endelig vil komme med et af hans legendariske shows den 5. juni. Og der er intet at ryste over (i det mindste som tingene står i dag). Navnet på Silbereisen-showet virker imidlertid mindre klart, og det skaber mange problemer! Fordi producent Michael Jürgens tilsyneladende ikke har været i stand til at blive enige om et navn indtil videre, ARD og MDR måtte simpelthen skrive “Show with Florian Silbereisen” i deres program. Javel!

Derefter sørgede de for at afsløre titlen på showet: “Schlagerchallenge.2021 – der ganz große Traum”. Men enhver, der mener, at det er det nu, er forkert. I går (10. maj) blev det overraskende meddelt, at Florian Silbereisens nye show nu skulle kaldes “Schlagercountdown – so wird’s bald wieder sein”. Hvilken frem og tilbage!

I lyset af undtagelsestilstanden, der har varet i over et år, er dette navn smart valgt, for når folk længes efter noget, så er det en ubekymret tid med god Schlager-musik og selvfølgelig dit idol Florian Silbereisen! Karaktererne fra Floris sidste show beviste, at producentholdet måtte komme på noget

“Schlager oder n!xx” i december 2020, fordi de var alt andet end gode. Kun 433.000 seere var indstillet på MDR – et kvotechok, som hverken tv-selskabet eller værten, sanger og entertainer er vant til. Hvad der nøjagtigt vil ske nu ved “Schlagerchallenge.2021 – der ganz große Traum” vides endnu ikke.

Så det forbliver spændende …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x