Florian Silbereisen: “Privat har det været et godt år”

Foto: MDR/ARD/Thorsten Jander

2. juledag er tiden endelig inde til vi kan drømme igen: Der udsendes en ny episode af “Traumschiff (Drømmeskibet)”. Og selvfølgelig er der ud over de ”normale” passagerer også en del stjerner om bord. Frem for alt naturligvis den nye kaptajn Max Parger alias Florian Silbereisen. I går aftes fortalte han i Markus Lanz’s show om sin rolle, men også om sit personlige år 2019.

Markus Lanz, var nemlig sammen med mange gæster, og kiggede tilbage på 2019. Det siger sig selv, at Florian Silbereisen ikke kunne være savnet. For endnu en gang i år formåede han mere end at inspirere folk med sine shows. Og selvfølgelig er hans rolle som den nye drømmeskibskaptajn en absolut milepæl! Men det var også et godt år privat, afslører Florian …

Florian Silbereisen – Hvordan han ændrede sig!

I modsætning til mange meninger og rygter – smerter efter adskillelsen Helene Fischer osv. – har han det meget godt. Han er simpelthen ligeglad med, hvad andre siger. Tværtimod: Han er stolt over, at han og Helene trods al modgang og påstand lykkedes at være venlige om deres adskillelse i år. Og han har helt ret! Mange separationer ender med fjendtlighed eller krig? Med Florian og Helene – Intet! Vi tror, det er virkelig noget at være stolt af! Og hvis 2019 var så god, kan 2020 kun blive bedre!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse