Florian Silbereisen præsentere “Das große Schlagerfest” 2018

Kilde: Semmel.de

Årets fest startede i begyndelsen af april og på tredjedagen gjorte stop i den romerske by Trier. Det ventede tour koncept fra Florian Silbereisen har vist sig at være tilfældet og vil også i år fortsætte bl.a. med en partyarena på scenen – “Front of Stage” så at sige – og imponerende accenter. De utallige schlager fans ved Trier Arena bevidste også i år, at de går med trenden og er absolut party egnet.

Fra gammeldags eller udgået model!! Den tyske schlager er generations uafhængig, den er trendy, hip og sexet og for længst støvet af. Bare den bliver præsenteret af showmaster Florian Silbereisen. Det er ikke mærkeligt at den unge generation har fundet en tilgang til genren schlager eller helt har genopdaget den selv.

Florian Silbereisen og hans musikalske gæster – er selvfølgelig en garanti for fest – i øjeblikket er det det mest succesfulde TV-musikprogram på tourné. At man i Trier kunne synge med og klappe, kunne Schlager.de som var stede bekræfte. De var der ikke kun Live men også midt i det og ikke kun stod stille i det “Fulde program” på 3 1/2 time, men var også med til at feste.

Klubbb3 – Ross Antony

For anden gang er også Silbereisens Klubbb3 kollegaer – Christoff fra Belgien og Jan Smit fra Holland – med om bord. Et motto af de tre musikalske venner – er også titel på deres aktuelle Klubbb3 CD – lyder “Wir werden immer Mehr”. Dette slogan er naturligvis mottoet på Tour 2018, fordi schlager begejstrede publikum simpelthen vil have mere. Og har desuden bemærket: De tre musikalske charme prinser er helt sikkert dem, der bestemmer aftens program fuldt ud.

“Meget britisk”, men er faldet for den tyske schlager, er den livlige brite Ross Antony som kommer med et frisk pust på scenen. “Aber bitte mit Schlager” – sådanne lyder ikke kun hans motto, men også titlen på hans CD. I Trier præsenterede Ross Antony med iver og en lidenskab, der var uovertruffen.

Kilde: Semmel.de

Jürgen Drews – Ben Zucker

For et par dage siden fejrede Jürgen Drews sin 73 års fødselsdag, som Thomas Gottschalk i 1999 slog til “Kongen af Mallorca” og ridder, og har siden da stormede musik hitlisterne. Han karakteriseres bogstaveligt som en veteran i schlager verden og er en sikker hit garant, som også har mange generationer af fan som kender til Drews schlager hits, som kommer fra en tid, hvor mange af dem ikke engang var født.

Som en del af festen er også den nyankomne Ben Zucker. Året 2017 var absolut “Zücker für Zücker” der siden har blandet sig på schlager scenen. Når du har hørt ham en gang, får man lyst til mere – endda meget mere – den ru stemme kan man ikke få ud af hovedet. Frit efter en af hans titler “Na und?” lader han os komme ind i hans musikalske verden.

International succes og kendt overalt er også medlemmerne af Dancefloor Destruction Crew – også kaldet DDC. Break danserne har allerede vundet mange verdensmesterskab titler og vil i anledningen af touren vise, hvor ungt, sexet og spektakulært man kan danse til schlager. Og de sympatiske 5 Bayere sørger allerede fra begyndelsen af showet for en spektakulær modtagelse af værten. De første sungne tekst er naturligvis til ham. Florian Silbereisen optræder med et medley titel “Pure lust am leben” af Geier Sturzflug, Udo Jürgens klassiker “Griechischer Wein” og “Live ist life” af Opus. Hans spørgsmål: Vil i synge?” Vil i danse, vil i fejre?” og er I klar til en schlager fest af året?” som bliver fulgt af et positivt ekko fra publikum.

Kilde: Semmel.de

DDC – Dancefloor Destruction Crew

Og allerede ved den første optræden, Silbereisen som “deutschen schlager glimmerkugle” startede straks musikalsk. I knaldrød glitter kom Ross Antony på scenen og begejstrede med et stemnings fyldt medley. Den temperamentsfulde brite overbevidste med musikalsk “Schlager legenden”. Han sang “Beta Illics “Michaela”, “Himbeereis zum Frühstück” af Hoffmann & Hoffmann, “Erna kommt” af Hugo Egon Balder, “Ekin Student aus Uppsala” (Kirsti) og Jürgen Marcus, “Ein Neue Liebe wie ein Neues Leben”. Silbereisen lover, at schlager “vil være mere glitrende” med en masse “Schalala” og fortolker – også i rød glitter dragt – sammen med Ross Anthony, Tony Christe hit “Amarillo”.

Ved næste optræden giver Florian Silbereisen en overraskelse. Helene Nissen, en ung sangerinde, som Silbereisen i det forgangne år lærte at kende ved Eurovision Song Contest i de indledende runder. Hun kommer lidt genert ind, men overbeviste med en storartet stemme og en fremragende præsentation af Gloria Gaynor titel “I will survive”. Florian Silbereisen lovede, at han ville passe på Helene og præsenterede sammen med hende en duet med titlen af Udo Jürgens og hans datter Jenny “Liebe ohne Leiden”.

Break danserne DDC begejstre med Danse Rap “Tanzen geh´n”, og udfordrede publikum med “Sirtaki” til slut. En perfekt overgang til næste punkt på programmet. Klubbb3 stemmer i med deres hit “Das Leben tanzt Sirtaki”. Og denne invitation fra de charmerende tre fyre, tog Trier publikum gerne imod. Ved næste titel “Selfie! Fertig! Los!” gik de tre tæt på arenaens gæster og nød at tage billeder med venner og fans til deres musik i Selfies. “Save all your kisses for me” – denne sang præsenterede Klubbb3 sammen med Helene Nissen og Ross Antony.

Til schlager høre ikke kun høje toner, men også indimellem også de stille”, fortæller Florian Silbereisen. “Der er sange hvor du ikke nødvendigvis synger med til, men viser sympati“, siger han videre. Med titlen “Ruf Teddybär 1-4” af Jonny Hill, sørger han for en lille “Cool down”, der giver en absolut gåsehuds stemning. Efter flere farverige sange fra Klubbb3 (Det nye boyband), om de i “deres alder” stadig kunne følge de legendariske Boy band. De tre gik i “træningslejr” og fremførte “på stedet” i Trier titlen “Relight my fire” og bevidste, at de absolut var “Boyband klar”.

Helene Nissen

Senere leverede Helene Nissen, Ross Antony og Klubbb3 titlen “Joanna” en musikalsk hyldest til alle kvinder, som nogensinde har sunget i schlager verden.

Ben Zucker manglede i første halvdel og præsenterede for venner og hans fans som var til stede i Trier, to af hans hits. “Na und” og “Was fur eine geile Zeit”. I et medley fortæller Zucker, hvilke kunstnerinder og kunstnere som tæller som hans hit giganter. “Über den Wolken” (Reinhard Mey), “It´s a heartache” (Bonnie Tyler) og “Freiheit” (Marius Müller-Westernhagen). Ved Westernhagen titlen søgte Zucker kontakt med publikum, løb gennem rækken og lod sig fotografere med fans. Den sidste titel i hans program del “I need a hero”, præsenterede han i en duet med Helene Nissen, og der viser Zucker at selv sådanne sange passer til ham.

Wolfgang Petry har formet den tyske schlager scene og en hyldest til ham og hans store hits leverede Klubbb3 ikke kun musikalsk, men stillede også op i autentisk tjekkede skjorter og krøllede parykker og med venskabsbånd på håndleddene. Understøtte af Helene Nissen, Ross Anthony og DDC optræder de med nogle Petry klassikere og sørgede for en sprudlende stemning inden pausen.

Og også i andel del af programmet gik det videre med “Schlag auf schlager”. Klubbb3 starter med deres sange. “Ein Tattoo für die Ewigkeit”, “Wenn die Sonnenblumen Wieder blüh´n”, “Die besteb Wege führ´n nach Haus” og “Du hast es doch schon fast geschafft”. Ved fortolkningen af disse titler fik de tre problemfrit det gode humør tilbage fra første halvdel.

Kilde: Semmel.de

“Schlag auf Schlager”

Sammen præsenterede de aftenens stjernegæst. Manden, som sikkert alle kender og hvis hit alle kan synge med på: Jürgen Drews. Han blev modtaget af hektisk bifald, endnu før han havde sunget den første tone overhovedet. Hans titler “König von Mallorca”, “Von null auf Hundert”, “Und ich schenk die einen Regenbogen”, “Wenn die Wunderkerzen brennen” og “Wieder alles im Griff” begejstrede publikum som sang højt med. Jürgen Drews siger om sin succes med beskedne ord “at have held” og varmer Trier publikum op med “Mama Loo” og “Irgendwann, irgendwo, irgendwie”. Med titlerne “Ich bau dir ein Schloss” lavede hans kunstner kollega ikke kun en stemnings sang, men arbejdede også på et oppusteligt slot i “Håndværker outfit”. Jürgen Drews erklærede sig som en bekendt fan af Klubbb3 og spøgte hurtigt, om ikke han kunne komme med, så ville man bare være Klubbb4.

“Endnu mere Glitter” og “Schalala”

I titlen “Der größte Chor der welt”, gav Klubbb3 det bedste, publikum stemte i og efter den sang præsenterede Silbereisen “aftens varmeste nummer”. I Samba outfit svingede Ross Antony til titlen “Tanze Samba mit mir” (Tony Holiday) over scenen. Støttet af Klubbb3 kollegerne.

“One more time” hedder det igen fra fyrene fra DDC. Den sidste solo optræden i slutningen høre endnu engang til Klubbb3. De præsenterede i en “schlager- endeløs- sløjfe” deres hits “Jetzt erst redht!”, “Märchenprizen”, “1000 Meilen weit”, “Paris”, “Du schaffst das schon” og “Wie ein Familie”. Silbereisen sagde med et glimt i øjet: “Vi går i seng sammen”. “Og den har stået hvor i 40 år?”. , nemlig “Im Kornfeld”. Og det var netop den sang alle kunstnere sang sammen – højlydt støttet af publikum. Til finalen gav alle kunstner et musikalsk fyrværkeri. “Ein Bett im Kornfeld”, “Que sera sera”, “Tausend mal berührt”, “Pure lust am Leben” og “Nachts, wenn alles schäft”. Kunstnerne sagde farvel med titlen “Oh wie ist das schön”. Og ja  – en så fantastisk aften, behøvede ikke slutte så hurtigt.

Kilde: Schlager.de

 Kilde:Semmel.de

Det skal du læse