Florian Silbereisen: Overraskelse! Endnu et tv-show i august

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Alle gode gange tre. Det var bestemt hvad Florian Silbereisen og hans team troede, da de planlagde forestillingerne til sommeren. På trods af den nuværende corona pandemi kan Schlager-familien se frem til i alt tre tv-shows med Florian Silbereisen.

Som der er fortalt, vil der være et større Eurovision-show den 25. juli med titlen “Schlager, Stars & Sterne – Die Sommerparty”. Hvor udsendelsen, der sendes på Erste og ORF, finder sted, og hvilke gæster der er, er stadig en velholdt hemmelighed. På ARD-hjemmesiden står det: “Gæsterne bliver snart offentliggjort.”

“Schlager des Sommers” finder sted i 2020

Ud over det store Eurovision-show i juli kommer der også en anden udgave af “Schlager des Sommers”. Først blev det antaget, at MDR-showet fra Klaffenbach nær Chemnitz ikke vil finde sted i år. Til fansnes glæde blev det annonceret, at showet allerede var optager og ville blive sendt den 8. august 2020 kl. 20:15 på MDR.

Ud over vært Florian Silbereisen så er Ramon Roselly, Semino Rossi, Matthias Reim, Fantasy, Ben Zucker, Sarah Lombardi, Thomas Anders, Die Amigos, Bernhard Brink, Ute Freudenberg, Sonia Liebing, Beatrice Egli og Oonagh med.

Stor overraskelse! Tredje show annonceret

Bare en uge senere, den 14. august, er der endnu et show på MDR. Hvis du fejrer en sommerfest i slutningen af ​​juli, vil der være en strandfest i august. “Schlagerlagerfeuer – die Strandparty 2020” er navnet på det 90 minutters show, der skal præsenteres i en afslappet og sommerlig atmosfære.

Gæster på dette show er selvfølgelig stadig ukendt. Så det er stadig spændende at se, hvilke schlagerstjerner der vil være der. Det er som det måtte være, vi ser frem til tre store sommerforestillinger med Florian Silbereisen, som endnu en gang viser, at tysk tv leverer underholdning selv i krisetider.

Hatten af!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER