Florian Silbereisen: Og ingen spørger, hvordan det går…

Foto: Florian Silbereisen Web / © Jürgens & Partner/ D. Beckmann

Lørdag middag ved en golfturnering i Leipzig. Florian Silbereisen (38) sidder ved et langbord i den elegante golfrestaurant. Han ser betænksom ud. Briller er lagt foran ham – men sæderne ved siden af, er alle tomme. Intet spor af hans engang gode venner. Måske er det derfor, Florian konstant stirrer på sin mobiltelefon. I mellem hektiske sug på hans cigaret. Der er ingen der snakker med ham. Ingen der spørger ham hvordan det går.

For lidt over et år siden var det hele anderledes … Ved siden af Helene Fischer var han meget efterspurgt. Kolleger kiggede efter ham, venner skrabede omkring Florian. En mand, der er heldig, ved siden af den mest eftertragtede kvinde i Tyskland.

Hendes drømme var engang hans

Så sker adskillelsen, og alt har ændret sig så meget. Selvom Florians turné og det sidste show i april var succesrige. Men de anerkendte tv-optrædener som i lørdags? De ser ud til at være blevet sjældne.

I stedet handler det om Helene! Næsten hver avis, hver berømthedsartikel tematiserer deres forhold til den atletiske danser Thomas Seitel. Hvert nyt foto af parret er en lille sensation. Hvert ord om de to guld værd. Helene lever sin drøm.

Hvad sker der med Florian Silbereisen? Han må føle sig forfærdelig til mode. En gang var Helenes drømme hans egne. Nu er han tilskuer. Travlheden fra hans eks-kæreste og hendes nye liv – helbreder ikke sårene. Flori har ikke en ny kæreste, helt sikkert fordi hans hjerte stadig er fyldt med gammel kærlighed. Helenes held er allestedsnærværende. I tv, magasinerne, selv når vi taler ved det næste bord i golfklubben …

Han gjorde alt godt …

Florian gjorde alt godt. Han har ikke noget dårligt at sige om Helene. Tro på, at han har det godt, de forblev venner. Meget anstændig af ham. Men i slutningen af dagen sidder han ensom på en restaurant. Alene med hans tanker.

Det skal du læse