Florian Silbereisen: Næsten 6 millioner seere så “Schlagerjubiläum”

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

I lørdags lykønskede Florian Silbereisen adskillige schlagerstjerner som Howard Carpendale, Roland Kaiser og Matthias Reim ved det store schlager-jubilæum. I dag kan vi lykønske ham, og faktisk med fantastiske bedømmelser!

I alt 5,64 millioner seere var indstillet på det 195-minutters lange Eurovision-show på Das Erste. Det resulterede i en fantastisk markedsandel på 19,9 procent. Selv i den yngre målgruppe (14-59 år) var Silbereisen i stand til at score: 1,62 millioner seere fra målgruppen så erstatningen af ​​Schlagerbooom.

Ja, showet “Silbereisen gratuliert: Das große Schlagerjubiläum” er bestemt ikke som vi er vant med Feste-shows. Denne gang kom showet på dåse, hallen blev et tv-studie, og publikum måtte holde sig udenfor. Årsagen: den nuværende corona pandemi.

For enhver tv-produktion er forudsigeligheden alt-i-alt og det er netop det, der ikke er muligt i øjeblikket. Hvem ved hvornår og hvis der vil være en lokal nedlukning? Hvem ved, om der vil være yderligere kontaktrestriktioner? Hvem ved, om en by pludselig bliver et hotspot? Præcis ingen! Ifølge oplysninger fra Schlager.de besluttede producenterne af tv-showet at optage showet over flere dage.

Som vi lærte af produktionsmiljøet, burde ARD være ekstremt streng, når det kommer til Corona-problemet. Så det ville sandsynligvis aldrig have været tilladt, at alle kunstnere og bidragydere var på stedet en dag. Derfor optog de i flere dage i Leipzig MDR-studierne.

Schlagerbooom eller Schlagerjubiläum?

Ja, det manglede. Et år uden Schlagerbooom er lidt som jul uden gaver. Lad os være ærlige: intet optaget show uden et publikum kan konkurrere med en større live begivenhed som Schlagerbooom. Intet tv-studie kan konkurrere med den enestående atmosfære i Dortmunds Westfalenhalle med et gigantisk publikum.

Ikke desto mindre må man sige: Florian Silbereisen, hans producent Michael Jürgens og hans team beviste igen i lørdags, at de kan stille et højkvalitets og underholdende show på benene, selv under vanskelige forhold.

Underholdende, underholdende og en lille ændring fra hverdagens Corona. Tak skal I have!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse