Florian Silbereisen: Modstridende oplysninger om hans show

Foto: ARD/JürgensTV/Frank Zauritz

Det er altid spændende, hvilken hemmelighed der er ved de populære festivalshows med Florian Silbereisen. I dag er showmasteren fyrre år gammel -den 14. august skal hans særlige dag fejres i Eurovision-showet “Die große Schlagerstrandparty zum Geburtstag”. Men forvirringen er stor på forhånd.

Fordi efter det sidste show “Schlagercountdown ⎼ so wird’s bald wieder sein” som var et erstatningsshow, der var planlagt med kort varsel, og i stedet for den sædvanlige kvalitet var det fyldt med videoklip,

Det er nu især gådefuldt til fødselsdagsshowet – nu er ikke engang tv-stationerne enige om, hvad der kan kommunikeres – og hvad der ikke kan.

Mens den officielle hjemmeside for ARD er nærig med mere detaljerede oplysninger om showets indhold, afslører udsendelsen ORF2 mere.

En liste over de gæster, der allerede er blevet bekræftet, er angivet på deres hjemmeside – blandt dem er Andreas Gabalier, DJ Ötzi, Beatrice Egli, Howard Carpendale, Ross Antony og Andy Borg.

Og nu bliver det særligt krydret: Den østrigske tv-station har navngivet optagelsens placering – Det store show skal sendes live i amfi-teatret i Gelsenkirchen. I mellemtiden er dette også blevet taget op af flere schlagerportaler.

Koncert aflyst

De ansvarlige for amfiteatret har dog endnu ikke officielt annonceret, at et Silbereisen -liveshow finder sted i Gelsenkirchen den 14. august. Men tværtimod. Indtil for nylig var det faktisk sikkert, at en begivenhed kaldet “Maskenball” var planlagt til denne lørdag aften. Metalbandet “Hämatom” og Schlager-gruppen “Fernando Express” skulle have optrådt.

Placering i Gelsenkirchen er stadig tilgængelig – nu er et sted til Silbereisen-showet i Gelsenkirchen tilsyneladende blevet frit. Vil Floris fødselsdagsfest finde sted der nu?

På forespørgsel fra Schlager.de understreger amfiteaterdirektør Bettina Behrendt, at lokationen ikke er reserveret til 14. august, og at der stadig ikke er nogen kontrakt med en kunde for denne aften. Amfiteatret kan stadig reserveres til 14. august, siger hun. Direktøren benægtede dog ikke, at Silbereisen-showet finder sted i amfiteatret om ti dage.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER