Florian Silbereisen & Melissa Naschenweng: Tvist afgjort?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann / Adlmann Production / Christoph Hatheuer

Det er en overraskelse! Efter Melissa Naschenweng, til forbløffelse for mange fans, tilsyneladende på grund af hendes lyserøde læderbukser ikke måtte komme i “Schlagerchampions” i 2021, Men det ser nu i hvert fald ud til at være en del af “Schlagerchallenge.2021 – Der ganz große Traum!” Har Flori og Melissa endelig afgjort deres imaginære argument?

DAS show -højdepunktet hvert år er feste-showet “Schlagerchampions”, hvor Florian Silbereisen inviterer schlager-eliten og hædrer kunstnere med „Eins der Besten“. Men igen i februar i år var Østrigs største kvindelige superstjerne, Melissa Naschenweng, ikke med. Og det på trods af enorme succeser! Ikke kun hendes fans spurgte sig selv: Hvorfor ignoreres hun?

Melissa Naschenweng fortæller at hendes varemærke forårsagede ballade, for lidt senere kommenterede Melissa meget tydeligt på Instagram og gav anledning til spekulationer om, at netop hendes lyserøde læderbukser kunne være et problem: “JEG TAGER IKKE MINE ROSE LÆDERBUKSER AF FOR NOGEN, de er og forbliver mit varemærke! Bare rolig, jeg bliver ved med at kæmpe for dig! Til sidst bestemmer publikum, hvem der kan føle sig fejret, og at være Østrigs mest succesrige kunstner er nok for mig! Indtil videre har jeg klaret mig uden dette format!”

Melissa Naschenweng: Endelig inviteret?

Det næste store feste-show er nu den 5. september: “Schlagerchallenge.2021 – Der ganz große Traum!” – og Melissa Naschenweng er endelig en del af festen!

Den østrigske tv-station ORF har nu annonceret de første gæster: Helmut Lotti, David Hasselhoff, Semino Rossi, Chris de Burgh, Howard Carpendale, Andy Borg, Ben Zucker, DJ Ötzi, Roland Kaiser, Ramon Roselly, Bonnie Tyler, Die Prinzen, Matthias Reim, Team 5ünf, Beatrice Egli og også Melissa Naschenweng sku være der. Så har den offentlige kritik været frugtbar?

Alt helt hemmeligt

Selve showet har stadig “Top Secret” -stemplet til datoen. Som mødested spekuleres der i Leipzig og om fans kan være der, men det er stadig lige så hemmeligt som showets indhold.  Der står bare, at endnu et show vil blive sendt på MDR fra klokken 23.40:

“Schlagerchallenge.2021 – Der ganz große Traum wird wahr!”. Præcis ti minutter efter afslutningen af ​​feste-showet på ARD og ORF. Uanset hvad: Melissa Naschenwengs fans vil endelig få deres idol med Florian Silbereisen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse