Florian Silbereisen: Kan han ikke klare det alene mere?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

I årevis har Florian Silbereisen været alene i sine store lørdag aften. Nu i sine seneste shows har han fået støtte fra Beatrice Egli og Ross Antony. Men hvorfor nu det?

Florian Silbereisen er den fødte vært for underholdningsshows lørdag aften. Men ved hans seneste shows, såsom “Schlagerchallenge.2021”, ses to andre gæstemoderatorer igen og igen: Beatrice Egli og Ross Antony.

Fansene spekulerer nu på: Kan Florian ikke klare sig alene mere? Er det alt for meget for ham? Eller har han ikke længere lyst til at underholde publikum alene? Vi modtog endda en mail, hvor vi spurgte: “Vi tror, ​​Florian er en SHOWMASTER? Det var Peter Alexander og Thomas Gottschalk også, men de var i hvert fald alene på scenen! “Uh …

Florian Silbereisen: Live shows, DSDS, Traumschiff – bliver det hele for meget?

Faktum er: Florian Silbereisen er en efterspurgt mand. Han har i øjeblikket kontrakter med ARD, ZDF og RTL. Shows, casting-dommere, hovedrolle i drømmeskibet-bliver det for meget for den 40-årige? Er han blevet overbebyrdet?

Under alle omstændigheder kan du ikke bygge et rigtigt privatliv med det … Det er sikkert, at han snart må dele lørdag aften med en anden ung mand: Fra den 11. september præsenterer Giovanni Zarrella sit “Giovanni Zarrella Show” på ZDF – med sjov, musik, stjerner og godt humør.

Vi er nysgerrige efter at se, om han bliver en rigtig konkurrent for Florian …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse