Florian Silbereisen: Hvor trist! Han fejrer sin Helene alene

Foto: MDR/Andreas Lander

Dette Silbereisen-show var en blanding af tristhed og glæde: I fredags ​​drejede alt om Mitteldeutscher Rundfunk sig om Helene Fischer, uden tvivl den største tyske kunstner. I år fejrer den indfødte russer sit 15-års jubilæum. Hendes mangeårige partner og showmester Florian Silbereisen hædrede hende med sit eget show.

Helt alene og uden nogen gæst så Florian Silbereisen tilbage på hans eks’s karriere. Helene Fischer optrådte heller ikke i showet. Hvor trist! At se alle de minder og smukke øjeblikke, som de tilbragte med stor kærlighed, vil bestemt ikke efterlade en uden spor.

Selve anmeldelsen om udsendelsen: Underholdende, men informativ. Det hele startede med Helenes allerførste tv-optræden, dengang som “Helen”. To år senere, i 2007, fik den smukke sangerinde sin første pladekontrakt. Kort efter blev Florian og Helene et par.

Florian blev sentimental og ked af det da han så tilbage på 2018. I dette skiltes showmesteren og Schlagerdronningen efter mere end ti års forhold. “I år slutter med nogle triste minder: Vores adskillelse. Så nu hurtigt ind i 2019” siger Silbereisen.

Året 2019 var en stor overraskelse for ham. Ved “Schlagerbooom” besøgte hans Helene ham – meget stille og hemmeligt. Vi husker dette følelsesmæssige øjeblik. I sidste ende var showet i fredags ​​en lille hævn fra Florian til hans Helene:

”Jeg troede aldrig, at hun ville afbryde sin mediepause for denne overraskelse. Helene lykønskede mig med mit jubilæum – i dag vil jeg vende tilbage. Jeg overrasker dig med dette meget specielle show i dag.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse