Florian Silbereisen hjælper børn i nød

Stiftelsen “Tribute to Bambi” opstod i 2011 fra ideen om at bruge mediernes opmærksomhed omkring “Bambi” – for at hjælpe børn i nød.

Florian Silbereisen er ikke kun den populæreste tyske showmaster, men også som KLUBBB3 sanger har han succes. Nu viser den 36 årige, at han også har et stort hjerte og benytter sin popularitet for en god sag: Silbereisen vil være den nye ambassadør for stiftelsen “Tribute to Bambi” og støtter dem frivilligt i fremtiden, de nødlidende børn i Tyskland.

Et forbillede

Stiftelsen formand Patricia Riekel glæder sig over engagementet: “Florian Silbereisen er en vidunderlig ambassadør for “Tribute to Bambi” stiftelsen. Han belyser værdier og idealer, som jeg værdsætter meget. Gennem sin oprigtige og autentiske natur er han et forbillede for millioner af mennesker”. Og også Florian Silbereisen selv, er fyr og flamme for projektet. ” Jeg kan særlig godt lide at ´Tribute to Bambi´Foundation ikke kun hjælper økonomisk, men også skaber opmærksomhed for emner, der ikke har en lobby”, fortæller Florian.

Tribute to Bambi Charity Aktion – Patricia Riekel, Florian Silbereisen, Schwester Waltraud – 18.08.2017 UKE Hamburg , Kinderklinik – Fotograf : Paul Schirnhofer

I hans nye rolle som ambassadør vil Florian Silbereisen også være til stede ved velgørenheds begivenhed “Tribute to Bambi” d. 5 oktober i Berlin som sendes på MDR.

Hvad laver “Tribute to Bambi”

Stiftelse “Tribute to Bambi” startede i 2011, bruger ideen om at bruge mediernes opmærksomhed omkring “Bambi” for at hjælpe børn i nød. Siden da har stiftelsen støttet projekter for børn og unge i hele Tyskland og skabt en platform, og skaber opmærksom på temaer og problemer, som alle gerne skulle kunne overkomme.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER