Florian Silbereisen havde brug for hjælp fra Helene Fischer

Foto: WDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Juledag (20.15, ZDF) vil “drømmeskibet” sejle igen. Denne gang går turen til Stockholm. For at vinde en bestemt stjernegæst til afsnittet havde Florian Silbereisen pludselig brug for hjælp fra sin eks Helene Fischer.

Komikeren Bülent Ceylan kan ses i det kommende Sverige-afsnit på “MS Amadea”. Hans deltagelse var et stort ønske fra Florian Silbereisen, som overtog rollen som kaptajn Max Parger i 2019. Florian havde dog ét stort problem. Kun Helene kunne hjælpe ham ud af denne håbløse situation.

Helene Fischer støttede Florian

”Jeg ville virkelig gerne have, at Bülent kom ombord på drømmeskibet. Men jeg havde desværre ikke hans telefonnummer. Jeg spurgte så Helene. Heldigvis havde hun det, sagde Florian Silbereisen “BILD”.

På trods af den personlige stemmebesked var det ikke så let at vinde ham, som showmesteren rapporterer: “Først troede han ikke på, at det virkelig var mig. Men på et tidspunkt tog Bülent kontakt, og jeg var i stand til at overbevise ham om at komme om bord.”

Men nu er han der bestemt. Ligesom sin kollega Özcan Cosar. Det vides ikke, om Bülent Ceylan var involveret. Under alle omstændigheder er det ikke hans første krydstogt …

Ikke hans første krydstogt

Som “BILD” fandt ud af, har komikeren allerede været på et stort skib: “Jeg har været til ‘Full Metal Cruise’ før. Det er en heavy metal-festival på et krydstogtskib. Jeg lavede en forestilling i teatret. Da skibet svajede, mens jeg headbangede, snublede jeg.”

Han siges at have kastet op på et sejlskib. Lad os håbe, at dette ikke sker for ham på “drømmeskibet”. Under alle omstændigheder er sjov garanteret.

Samtalen med “BILD” snakkede han om Florian Silbereisen: “Jeg kommer rigtig godt ud af det med Florian. Han står altid bag dig, når han synes noget er godt. Florian er virkelig en virkelig fantastisk entertainer!”

Endnu en komiker om bord

En anden komiker vender tilbage til Stockholm-afsnittet: Efter sin “drømmeskibs”-pause glider Harald Schmidt tilbage i rollen som krydstogtdirektør Oskar Schifferle. Han har ikke været om bord siden påske 2020.

På det tidspunkt kritiserede han manglen på skuespillertalent hos nogle af de deltagende kolleger. Der er kommet mere kritik af kvaliteten af ​​gæstestjernerne de seneste år.

Vi er spændte på at se, hvordan Bülent Ceylan vil klare sig.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER