torsdag, juni 30, 2022
ForsideArtisterFlorian SilbereisenFlorian Silbereisen har helbredende kræfter!

Florian Silbereisen har helbredende kræfter!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Han kan ikke reparere et brækket ben med magi. Eller få rygsmerter til at forsvinde med håndspålæggelse. Ikke desto mindre har Florian Silbereisen en gave: helbredende kræfter. Fordi Florian formår at helbrede sine nærmeste venner fra frygt, bekymringer og dyb sorg. Med kærlighed og omsorg.

Da Maria Hellwig († 90) døde for 12 år siden, var datteren Maria (80) i stor sorg. At synge var udelukket, indtil Flori tog sig af hende. “Han ringede og stod pludselig foran døren,” husker Maria Hellwig. Med livsglæde og håb i bagagen…

Og da Floris-vennen Jan Smit led af voldsom udmattelse, tog Flori sig også af det. Opkald, besøg til kaffe – Jan kunne grine igen! Det virker, som om tv-stjernen har en sjette sans for andres ulykke. Og hans tilstedeværelse lindrer sorgen! Ligesom med Elisabeth Hilhavý.

For år tilbage reddede han sin daværende nabo – hun blev fanget i en sammenstyrtet træstol. Ved et tilfælde så Florian, at hun led og skyndte sig at hjælpe. Et smil fra ham, en blid berøring med hånden og Elisabeth havde det meget bedre. Et vidunder. Et som kun Flori kan.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER