tirsdag, oktober 4, 2022

Florian Silbereisen: Hans hjerte er knust

Entertaineren sørger over tabet af sin nære fortrolige og plejefar. Smerten, når en elsket forlader en for evigt, er umådelig. Tilbage står minderne om rejsen sammen – men hjertet er knust for altid. Florian Silbereisen har denne oplevelse lige nu: Hans gode ven Hans R. Beierlein sov stille ind i en alder af 93 år.

Beierlein har været en af ​​Florians største tilhængere siden den tidlige barndom. Musikchefen opdagede den dengang ti-årige dreng i Passau, som spillede så smukt på harmonika. Han fik kontrakt med ham og Florian fik sin allerførste tv-optræden i “Musikantenstadl”. Resten er historie: Beierlein blev ved Floris’ side i mange år og blev en nær fortrolig og faderlig ven.

Lidt efter lidt byggede han Florians karriere op og fik kontakt til MDR. “Folk kan lide Florian,” sagde Beierlein – og han havde ret.

Da Flori præsenterede sin første “Feste aus volksmusik” i februar 2004, brast hans plejefar nærmest af stolthed: “I en alder af 22 har ingen anden moderator i Europa modtaget et så vigtigt program.”

Ja, Beierlein skulle efter sigende have haft en finger med i Floris’ kærlighedsliv, da han i maj 2005 sørgede for, at Helene Fischer optrådte i Florians show for første gang. Tre år senere blev de to et par.

Uforglemmelige øjeblikke, der formede Florian for altid. Florian tager en pause – dyb sorg har brug for en stille stund…

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER