Florian Silbereisen: Hans første fødselsdag uden Helene Fischer

38 år gammel – dette bliver publikumsdarlingen Florian Silbereisen i dag. Hans shows opnår top-vurderinger, han er mere efterspurgt end nogensinde. Uanset om det er som en ny drømmeskibskaptajn eller som medlem af sit eget drengeband KLUBBB3 – kedsomhed forekommer bestemt kun sjældent.

Men hvad nu hvis hans et og alt pludselig holder op med at fejre med ham? Som vi ved har Helene og han været skilt siden december 2018. I mere end 10 år fejrede de to deres fødselsdage sammen, som, sjovt nok, følger hinanden direkte. En ny lykke ved siden af Florian Silbereisen? I et BILD-interview i januar sagde han, at der i øjeblikket ikke er nogen ny kærlighed. “Jeg kigger ikke efter […], men jeg er optimistisk for, at jeg ikke vil blive efterladt i sidste ende,” tilføjede han på det tidspunkt.

Forhåbentlig tænker han ikke for meget på sin fortid på sin 38-årsdag i dag, fordi der også er store ting, der kommer i den nærmeste fremtid: Næste weekend sendes hans show “Die Schlager des Sommers”, den 2. november følger Schlagerbooom, i december afslutter han sit år med sin Adventfest og sin debut på Traumschiff. Begivenheder, der forhåbentlig bringer et smil frem.

Tyskschlager.dk og Schlager.de ønsker tillykke med dagen

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse