Florian Silbereisen: Han stiller ZDF et ultimatum!

Foto: ZDF/ Dirk Bartling

Florian Silbereisen er meget efterspurgt. Ikke kun ARD og MDR får regelmæssigt gode ratings med hans schlager shows. ZDF drager også fordel af sin ”Traumschiff” kaptajnen, som gør kultserien populær for et yngre publikum igen. Men kontraktspillet er startet bag kulisserne! Bliver Flori hos MS Amadea?

Ved jul og nytår er tiden endelig kommet: ZDF’s drømmeskib sejler over verdenshavene. Florian Silbereisen, der har været kaptajn Max Parger siden 2019, vil selvfølgelig også være der. Vil det være de sidste episoder med Florian? Florian Silbereisens kontrakt udløber faktisk i slutningen af ​​året, skriver “Bild”. Men ZDF ønsker at holde entertaineren optaget. I øjeblikket skal en ny kontrakt for Flori, i spil bag kulisserne.

Florian Silbereisen: Kritik!

Men Florian skulle have krav. Det har ikke undsluppet ham, at fans og medier kritiserer Traumschiff’s manuskripter. Florian Silbereisen sagde engang: ”Ja, selvfølgelig er manuskripterne helt gaga! (…) Jeg vil helt sikkert holde øje med og ønske mig mere overraskende og sjovere historier! Men meget skal ske inden da!”

Florian Silbereisen: ZDF kæmper for ham

Knytter Florian Silbereisen en forbedring af manuskripterne til en kontraktforlængelse med ZDF-Traumschiff? Sandsynligvis muligt – når alt kommer til alt er han ansigtet for denne kultserie og vil bestemt ikke konstant læse negative overskrifter om ZDF-drømmeskibet. Ifølge “Bild” kæmper ZDF for en kontraktforlængelse. De er “meget” interesserede i at beholde Florian Silbereisen.

Florian Silbereisen: Vil DSDS nu bemærke ham?

Kontraktskampen om Florian Silbereisens tv-fremtid er ikke ubegrundet – han er trods alt en ægte kvotegarant. Det er ikke for ingenting, at han også er forbundet med en DSDS-jurymedlem. Efter plankerne længes længes efter nye ansigter – Silbereisen er bestemt et navn, der bestemt handles i Köln. Skulle der ikke være en kontraktforlængelse mellem Florian og ZDF – så ville der helt sikkert være mere plads i Tiefenbachers kalender. DSDS kan måske udfylde dette hul.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse