Florian Silbereisen: Han kritiserer ZDF-„Traumschiff“

Foto: ZDF / Dirk Bartling

ZDFs “Traumschiff” har igen fortryllet sit publikum. Godt over seks millioner seere var indstillet på skibet påskedag. Men på trods af drømme-tv-klassificeringerne er der massiv kritik – og det også fra Florian Silbereisen. Vil der snart blive problemer med luksusdamperen?

Det var igen et typisk drømmeskibs-afsnit, som det er i bogen. Filmplaceringen – de maleriske Maldiverne – gjorde det muligt for Corona-plagede tyskere at føle, at de var på ferie. Manuskriptet blev også krydret med dramaer, kærlighedshistorier og glade afslutninger. Ikke desto mindre er fansene og Florian Silbereisen ikke helt tilfredse.

Især bemærkelsesværdigt: Den nye skibs læge, Dr. Jessica Delgado (spillet af Collien Ulmen-Fernandes) bryder sig ikke engang om en patient i sine scener. I stedet handler hendes drømmeskibsdebut om en tidligere fodboldspiller, der ikke længere kan optræde som professionel på grund af en fatal operation fra lægen.

Derudover er det for nylig blevet bemærket, at flere og flere berømtheder tildeles drømmeskibsrollerne i stedet for uddannede skuespillere. Disse inkluderer Victoria Swarovski, Joko Winterscheidt og Sarah Lombardi.

Florian Silbereisen: Manuskripter er “gaga”

Nu har Florian Silbereisen kommenteret kritikken. Til “BILD” siger kaptajnen: ”Ja, selvfølgelig er manuskripterne helt gakgak! Men en lille gak kan også være sjovt: Vent et øjeblik, med lidt humor bliver de forhåbentlig virkelig ikoniske i de næste par episoder! ” Det lyder ikke som Silbereisen er helt enig med manuskripterne.

Florian Silbereisen: “Ikke en selvfølge”

Men drømmeskibskaptajnen forbliver optimistisk og giver et lille løfte til sine fans i et interview med tabloiden: ”Jeg vil helt sikkert holde fast ved det og ønske mig mere overraskende og sjovere historier! Men meget skal ske inden da! Når alt kommer til alt drøftes nu ‘drømmeskibet’ intensivt på internettet og i medierne – det er ikke en selvfølge for en 40-år gammel serie! Jeg forbliver optimistisk! ”

Vi forbliver optimistiske og ser frem til den kommende julepisode.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse