Florian Silbereisen: Han har sagt ja!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

De har kravlet rundt på Florian Silbereisen i lang tid – og vi er sikker på, at de fremsatte et uimodståeligt tilbud. Og faktisk: Schlager-stjernen har endelig sagt ja! Som RTL bekræfter, bliver Florian Silbereisen det nye jurymedlem for “Deutschland sucht den Superstar”.

Når det så kommer til kærlighed, bliver Florian Silbereisen nødt til at være tålmodig lidt længere, fordi han bestemt ikke vil have tid til det i den nærmeste fremtid. Flori bliver den nye jurymedlem for “Deutschland sucht den Superstar”.

Efter at RTL havde kæmpet for ham i flere uger, accepterede Flori nu officielt. RTL ønsker at modernisere formatet fuldstændigt efter adskillelse fra Dieter Bohlen. “Det nye ‘DSDS’ skal være farverig, underholdende – og fuld af lidenskab! Vi er derfor meget glade for, at vores tre jurymedlemmer har accepteret det, ”siger RTL underholdningsdirektør Kai Sturm.

Floris nye “DSDS” kolleger

Hvordan det foregår på RTL, ved Silbereisen allerede fra sin spontane midlertidige juryopgave for et år siden. På det tidspunkt måtte han erstatte den fyrede Xavier Naidoo. Nu er han en integreret del af “DSDS” -juryen – og får fremtrædende støtte! Udover countrysangeren Ilse Delange vil også musikproducent Toby Gad være med i juryen.

Han er den internationale succesrige producent, der er ansvarlig for hits som “All Of Me” af John Legend, “Skycraper” af Demi Lovato eller “Bitch I’m Madonna” af Queen of Pop. En god blanding, som RTL synes at være mere end tilfreds med.

”Med Florian Silbereisen, Ilse Delange og Toby Gad har vi ikke kun haft succes til at kombinere koncentreret musikekspertise i juryen, men også at give ‘DSDS’ en friskhedskur, som bringer endnu mere lidenskab og empati med det og bestemt ikke går glip af at have det sjovt”, understregede Sturm i en officiel pressemeddelelse.

RTL-chef er glad igen

RTL’s administrerende direktør Henning Tewes synes også at være tilfreds med ændringen. Han siges at have været drivkraften bag Bohlen-jordskælvet og således indvarslede en ny “DSDS” -tid. Han fablede om “FAZ”:  “Florian Silbereisen står for farverig familieunderholdning (…), og vi er meget glade for at have ham på RTL.”

Toby Gad beskriver på den anden side Tewes som “verdens mest succesrige tyske musikproducent (…) som kun få mennesker i Tyskland kender, fordi han har boet i USA i næsten 30 år.” De fleste kender Ilse Delange fra duoen “The Common Linnets”, der tog andenpladsen ved ESC 2014 for Holland.

“Deutschland sucht den Superstar” synes bestemt at være meget lovende i 2022!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse