Florian Silbereisen: Han har planer om at gøre dette på en ferie

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Florian Silbereisen har lidt fritid mellem optagelser, tv-optrædener og sine egne shows som vært. En pause ville helt sikkert være passende. Nu taler Florian Silbereisen åbent om disse planer og afslører, hvem han helst vil rejse med. Florian Silbereisen: “I mellemtiden nyder jeg også at vandre i bjergene”. Sommeren nærmer sig – den største rejsesæson er lige rundt om hjørnet.

Hvis Florian Silbereisen får lov til at rejse privat igen – hvis Corona spiller sammen – hvor ville det gå hen for ham, hvis han tog en pause fra den stressede hverdag? Han afslørede over for dpa, at han tilsyneladende ikke rejser alene: ”Jeg håber, at jeg kan tage på en dejlig motorcykeltur med venner om sommeren. Svømme lidt i søen, spis godt, drikke godt og vær omgængelig. Det ville være perfekt. Tidligere har jeg altid ønsket at gå så langt væk som muligt et eller andet sted i det fjerne, men nu kan jeg også lide at vandre i bjergene. Der kan man virkelig finde balance med sig selv.”

Florian Silbereisen håber, at den bedste ferie endnu ikke er kommet

På spørgsmålet om, hvad der har været den bedste ferie i hans liv hidtil, afslørede Florian Silbereisen: ”Jeg har kunnet lære mange lande og kulturer at kende på ferie, nyde en enestående smuk udsigt over toppe på bjergture osv. Men på en eller anden måde håber du, at den bedste ferie stadig ligger foran dig.” Først og fremmest skal Florian Silbereisen også vente lidt, indtil den næste tur er mulig uden bekymringer.

Men vi er sikre på, at Florian Silbereisen snart vil opleve endnu en drømmeferie. I øjeblikket må vi alle vente og drømme om stranden og havet. Eller se efter af drømmeskibet, som får dig til at ønske at tage på næste tur.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse