Florian Silbereisen: Han er en varm kandidat til …

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

I øjeblikket snakker alle om “Wendlergate”. På bare 127 sekunder ødelagde schlagersangeren fra Dinslaken både sin og sin kone Lauras karriere. 127 sekunder, der sandsynligvis overhovedet ikke blev overvejet eller gennemtænkt. For Michael Wendler betyder det enden på det hele: Den eksklusive kontrakt med Mediengruppe RTL, forskellige reklamekontrakter, pladekontrakt – ALT ER BORTE! Men dette show kan faktisk føre til et comeback for Florian Silbereisen!

Michael Wendler er i øjeblikket ikke tilgængelig for medierne – han foretrækker at shoppe og efterlader et rod, mens andre rydder op. Hvis man kan tro på erklæringerne fra hans far Manfred Weßels, er dette ikke det første rod, som Michael efterlader.

RTL er i øjeblikket særligt hårdt ramt. Michael og Laura Norberg (det er hendes rigtige navn) havde en eksklusiv kontrakt med tv-gruppen. Hans deltagelse i “DSDS”, det planlagte store bryllup, skulle sendes som en livebegivenhed i bedste sendetid på stationen, Michael skulle have fået et tv-format skræddersyet osv.

Han kastede alt væk for sine konspirationsteorier, og i Köln er der en heftig diskussion om, hvordan man let kommer ud af sagen – især da “DSDS” -forberedelserne med Wendler var i støbeskeen!

Efter Wendler er før Silbereisen!

BILD skriver, at de ansvarlige for tv-selskabet i øjeblikket overvejer forskellige scenarier for, hvordan “Deutschland sucht den Superstar” skal kunne fortsætte. Hvis Dieter Bohlen fik det, som han ville have det, kunne juryen fortsætte med at være tre og derefter vælge den nye tyske superstjerne i april eller maj 2021. Men der kunne også være en genforening med en rigtig god entertainer:

For efter at schlager-entertaineren Florian Silbereisen allerede havde givet dommerjobbet til Xavier Naidoo (som forlod RTL af de samme grunde som Michael Wendler), kunne de forestille sig at arbejde sammen med ham igen. Flori har for længe siden bevist, at han er et godt jurymedlem, og som mentor for den sidste “DSDS”-vinder banede han vejen for Ramon Roselly.

Under alle omstændigheder ville vi være meget glade for Florian Silbereisen!

Der kan være et comeback for Pietro Lombardi!

Sjældent har et jurymedlem i “DSDS”-formatet været lige så populær som chefen. Pietro Lombardi vandt ikke kun “DSDS” selv en gang – han tog det også virkelig til sig.

Da tv-stationen ønskede, at Michael Wendler skulle være en del af den nuværende jury, måtte Pietro tage sit gode tøj og gå.

Men nu vender vinden måske. Pietro sagde til BILD: ”Du kan vække mig midt om natten, og jeg er klar!”

Tyskland leder efter … for meget i øjeblikket!

Men i sidste ende betyder det ikke noget, hvem der indtager den tomme dommerstol. Det er vigtigt for alle involverede at bevare roen og indordne sig så hurtigt som muligt.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER