Florian Silbereisen: Gæsterne i “Herbstfest der träume”

Florian Silbereisen overrasker  i sine udsendelser. Naturligvis har han sikkert også gjort det til sin “Herbstfest der traüme”. Til det store show af Florian Silbereisen den 12. Oktober 2013 live fra Erfurt, har han allerede sagt at store stjerner fra schlager og folkemusik vil være der. Sikkert er Helene Fischer, Andrea Berg, Semino Rossi, Michelle og Mireille Mathieu.

Florian-Silbereisen-3

Helene Fischer og Florian Silbereisen!

Helene Fischer er gæst hos sin kæreste Florian Silbereisen. Hun vil præsentere sit nye album “Farbenspiel” og måske synge en sang med kæresten Florian Silbereisen, og høre også super stjerne og schlager dronning Andrea Berg og schlager stjerne Semino Rossi.

Florian-Silbereisen-3-a

Andrea Berg og Florian Silbereisen!

Helene Fischer, Andrea Berg og Semino Rossi var også sammen i Frühlingfest fra Florian Silbereisen. Sikkert forstår man godt stjernerne, at de vil komme tilbage til Forian Silbereisen show, fans af Andrea Berg og Florian Silbereisen håber igen på en fælles sang, som de gjorde til Andrea Bergs jubilæums show. Andrea gæster til Herbstfest der traüme, hvor der også er Michelle og Mireille Mathieu.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse