Florian Silbereisen: Gæster ved „25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen“

Foto: Florian Silbereisen Web

Florian Silbereisen fejrer “25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen” den 7. oktober. Nu er flere gæster annonceret.

Opdatering 4. oktober: Langsomt kommer et lille lys ind i mørket, hvad Florian Silbereisen på sit tv-show “25 Jahre Feste-Shows” med tilføjelsen “Das große Wiedersehen” betyder. MDR har nu annonceret flere gæster, og blandt dem er faktisk nogle musikere, der ikke er blandt Floris-stamgæster. For eksempel Wildecker Herzbuben, Andy Borg eller Kastelruther Spatzen. Den opdaterede gæstoversigt til TV-begivenheden kan findes længere nede i artiklen! Programmet optages mandag den 7. oktober i Leipzig og udsendes den 26. oktober.

Florian Silbereisen holder „25 Jahre Feste-Shows“

I 1994 sendte Carmen Nebel den første udgave af sin “Feste der Volksmusik”. I 2004 overtog en ung Florian Silbereisen lørdag aften showet og moderniserede det gennem årene. Fra den kontemplative landsbyindstilling var schlagerfesten med en minimalistisk scene, bombastiske pyrotekniske effekter og et syngende og dansende publikum. I år fejrer Florian Silbereisen “25 års festivaler”.

“25 Jahre Feste-Shows” – De annoncerede gæster hos Florian Silbereisen

Jürgen Drews
Die Draufgänger
Ben Zucker
Mickie Krause
Stefan Mross
Anna-Carina Woitschack
Wildecker Herzbuben
Kastelruther Spatzen
Eloy de Jong
KLUBBB3
Feuerherz
Andy Borg
Uta Bresan
Maximilian Arland

Gæstelisten giver dig lidt uro. Hvem af gæsterne ville der være et stor gensyn med? Næsten alle har været gæster mindst en gang i de sidste tre år, bortset fra Mross, der sidst var med i 2013 og Anna-Carina Woitschack, der er med for første gang ved “Festen”. Der kan være mere tale om genforening end om gentagelse. Eller er det, som pressemeddelelsen antyder, bare for at se på gamle plader? Den siger: “Og selvfølgelig husker alle de uforglemmelige og unikke oplevelser sammen.”

Farvel eller gentagelse?

Vi håber, at Florian Silbereisen og hans producent Michael Jürgens også inviterer nogle stjerner fra de tidlige dage af “Feste der Volksmusik”, f.eks. Patrick Lindner, Judith und Mel, die Wildecker Herzbuben, Stefanie Hertel, Gaby Albrecht, Angela Wiedl, Alice und Ellen Kessler og mange flere. Det ville være en reel genforening! Vi holder dig opdateret, så snart nye navne vises på gæstelisten.

„25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen“ bliver sendt d 26. Oktober kl. 20:15 på NDR Fernsehen og Radio Bremen TV.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse