Florian Silbereisen – Frygtelig familietragedie

Det ville være det ideelle tidspunkt til virkelig at slappe af på stranden eller have det sjovt med gutterne. Det vigtigste er at slappe af fra et stressende erhvervsliv. Florian Silbereisen ønskede endelig at nyde den velfortjente sommerferie. Men der kommer intet ud af det. Den populære showmasters familie ser ud til at have brug for hans hjælp.

For i årevis har den ene tragedie fulgt den anden: I 2011 fik Floris far Franz Silbereisen kræft. Lymfekirtlerne! Så i 2016 det næste chok. Mor Helga skal på hospitalet. Dog er hemmeligheder om diagnosen. Og Florian har ikke ønsket at tale offentligt om det hidtil.

Men der er ikke tid til at komme sig efter dette chok. Hans far har også haft et hjerteanfald! ”To stenter måtte indopereres,” siger Franz Silbereisen. Det er indlysende, at hans søn Florian er meget bekymret. Enhver ville være det. Hvad hvis kræften kommer tilbage? Hvad hvis hjertet kommer ud af trit igen?

Og fordi Florians forældre for længe siden er skilt, skal sønnen rejse til enten Tiefenbach eller Passau for at hjælpe dem skiftevis. Og det med hans mange forpligtelser – tv-shows, ture. Han er også bekymret for de ældre søskende: Broren Rainer blev idømt ni måneders betinget fængsel og en bøde på 1000 euro for forsikringssvindel.

Hans søster Sarinas første ægteskab holdte ikke med manden som var otte år ældre end hende. Det andet forsøg varede heller ikke længe. Der var også professionelle problemer: En sportsbutik i Waldkirchen måtte lukke. Et kandidatur til byrådet mislykkedes stort. Det blev sagt, at hun havde problemer med pengene. En ny stilling som lærer burde bringe roen til dette begivenhedsrige liv (NEUE POST rapporteret). Succesfuld indtil videre. Men hvor længe?

Floris ældste bror Franz Jr. handler også om penge. Hobbyrejseprædikanten bor sammen med sin kone og deres syv børn på en lille løn som sygeplejerske og på donationer til missionærarbejde i sin kirke. Hvis det ordner sig?

Ikke underligt, om Florian hellere vil tage sig af sin familie end at ligge på stranden. Han minder om: ”Da jeg var lille, klarede mine forældre sig uden ret meget fra mig i et stykke tid. De ofrede hvert ledigt minut og støttede mig.” Han vil nu give det tilbage til sine kære.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse