Florian Silbereisen: Forlader han ZDF-Traumschiff?

Foto: ZDF / Dirk Bartling

Det er sandsynligvis Ugens nyhed: Florian Silbereisen skal være Dieter Bohlens nye efterfølger i DSDS-juryen. Ifølge meddelelsen fra “BILD” er forhandlingerne i fuld gang. Men der er et stort problem: Hvad sker der med ZDF-drømmeskibet?

Florian Silbereisen har været den nye kaptajn på ZDF drømmeskibet siden udgangen af ​​2019. Som Max Parger styrer han sin MS Amadea gennem havene. Det er en rolle, der blev lavet for Florian. Men nu vælter begivenhederne.

Florian Silbereisen: Er det alt for meget for ham?

Da det har længe været kendt, at RTL forhandler en DSDS-juryposition med Silbereisen, men spørgsmålet er, om han kan få sine festshows, musik, ZDF-drømmeskibet og DSDS under ét tag?

Det kan nemlig føre til ubehagelige deadline kollisioner. Ifølge “BILD” udsender DSDS live shows i april. Samtidig optager ZDF drømmeskib nye episoder. Også for at nævne: I efteråret optager “RTL den Recall”, som for det meste finder sted i udlandet. Samtidig producerer ZDF påskeepisoden til drømmeskibet.

Florian Silbereisen: Dårlige nyheder til hans fans?

Det ville være et stort rod for Florian Silbereisen, ZDF og RTL. Underholderen ville stadig have alt i hånden: Ifølge rapporten udløber hans ZDF-drømmeskibskontrakt i år. Hvis han ikke forlænger, ville han have mere tid til DSDS. Drømmeskibets fans skulle da desværre sluge den meget bitre pille.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER