Florian Silbereisen: Florian, du må hellere passe på dig selv!

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

En ledsager bekymrer sig om Florian Silbereisen og rådgiver: “Mindre er mere”. Han er en eftertragtet mand: Florian Silbereisen spiller kaptajnen på ZDF “Traumschiff”, er vært ved forskellige schlager shows på ARD og har også påtaget sig jobbet som RTL -chefsjury for “Deutschland sucht den Superstar”. Men hvis hans bedste ven Norbert Rier (61) skal sige noget, bør Flori skifte gear. Chefen for Kastelruther Spatzen er bange for, at Florian ender med at blive syg.

Volksmusik-stjernen ved, hvad han taler om. Også han levede et liv i overhalingsbanen i årevis – rejste fra den ene koncert til den næste, stod for optagelser i studiet og gennemførte autograf -sessioner – indtil en alvorlig hjerteoperation tvang ham ind i krybesporet i 2019. Et advarselstegn fra kroppen om at tage det roligt.

Så har Flori ikke det på samme måde med hensyn til sine mange job, giver han ham det velmenende råd om ikke at lade sig brænde ud og passe bedre på sig selv: ”Alt, der glimter, er ikke altid guld. Det er altid lidt farligt for folk at sige, at han er for meget på tv. Nogle gange følger du bare mottoet: ‘Mindre er mere’.”

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER