Florian Silbereisen får Bambi 2016 for kategorien “Fernsehen”.

10565I Stage Theateret i Berlin d. 17. November 2016, var der indbudt 800 prominente gæster.Tyske og Internationale Stjerner fik overrakt en Bambi, inden for: Showbuisness, Medie & Politik samt virksomheder. Helene Fischer & Florian Silbereisen deltog denne aften med forskellige optrædender.

Helene overrakte Bambien til Joachim Löw (Tyske Landstræner i Fodbold) for kategorien “Integration”.

Florian modtog en Bambi for kategorien “Fernsehen” af Mareille Höppner fordi ikke kun er Florian en Entertainer, men han fremfører også selv sine shows samt danser og synger til. Florian har været den kilde til at det Tyske marked er eksploderet totalt inder for Schlager. Merielle fremhævede også at Florian lavede mange stunts selv. Alle Lieben Schlager.

En stor tak kom der også til Florians fans for den store støtte vi giver ham. Florian takkede også juryen for det mod de havde ved at vælge en mand der uden kompromisser står til Schlager.

bambi-2016-florian-silbereisen-nutzte-seine-dankesrede-fuer-eine-liebeserklaerung-an-seine-helene

De kærlige ord der kom fra Florian – var højdepunktet i showeet.

Med de afsluttende ord i sin tale, kom Florian ind på hans samlever siden 2008, nemlig Helene Fischer. Han afsluttede sin tale med følgende ordvalg: “Jeg ser her i aften kun vidunderlige skønne Damer her i salen. Undskyld mig, hvis jeg siger, at jeg er meget lykkelig og meget stolt fordi den aller skønneste Dame her i aften er ved min side“. Helene blev meget berørt af tårer over disse flotte ord fra hendes Florian. Herved fik Florian ikke kun en berettiget klapsalve, men også et kys af Helene for denne flotte kærligheds erklæring.

helene-fischer-war-zu-traenen-geruehrt_856510438_672x395_93f377ab5de377b08872158d8067ed82

bambi-2016-so-suess-ruehrte-florian-silbereisen-seine-helene-fischer-zu-traenen

 

 

 

 

Det skal du læse