Florian Silbereisen: Er disse gæster virkelig med i hans næste tv-show?

Foto: MDR/ORF/Peter Krivograd

Schlager-Hüttenparty & Lovestory-Show. Også i 2020 vil der være nye shows med Florian Silbereisen. Og sådan skulle hans hemmelige gæsteliste over schlagerstjerner se ud.

Efter showet er før showet! For Florian Silbereisen skal det faktisk hedde “Showet er før showet!”. For i ARD starter Florian foran et publikum på millioner, ikke kun med forhåndsvalget til hans “XXL Party Tour”, for publikum er effektiv med den røde buzzer knap. Hans næste to tv-udsendelser blev også officielt annonceret ved “Adventsfest der 100.000 Lichter” som “Schlager Urbi et orbi”.

Så den 22. januar er det “Schlager Hüttenparty” i Studio 3 i Leipzig. Der er kun ståpladsbilletter, der koster mindst 61,50 euro. Og i studiet 1a alpin og med hyttestemning er Heinz Schenk og hans “Blauen Bock”, der byggede en hel markedsplads med springvand og bindingsværkshuse i et motionscenter. Først når kameraerne svinger for højt, ser vi i stedet for et romantisk snedækket bjerglandskab, Alperne i studiolys.

Alpin atmosfære i Leipzig studiet

Og den 14. marts vender Florian Silbereisen og ARD tilbage til Halle an der Saale i Sachsen-Anhalt. Forårsshowet er under mottoet “Schlager-Lovestory.2020” (Vær opmærksom på “zeitgeist” -punktet). Billetpriser: sæde 89,50 euro, ståplads: 64,90 euro.

Så meget for PR-Schwarzbrot! Men hvad med kunstnerne i programmerne? PR-maskinen vikler sig igen ind i stilhed. Gæstelisten findes sandsynligvis i en rød fil mærket “Fortroligt”, som vi kender den fra James Bond & Co’s hemmelige agentfilm. Så igen 00S(ilbereisen), alt top hemmelighed?

Ikke helt, fordi man ikke har brug for røntgenøjne- eller dyb psykologikendskab til at dekryptere besættelsesrutinen fra tv-producentkontoret i München Schwabing.

Som altid top hemmeligt!

Så hvis Kelly-familien i januar optager en “Aprés-ski” -version af deres “An Angel” -hit, indstilles den alligevel som altid. Ellers er “copy & paste” -strategien for mange Schlager-kolleger nok til at komme videre her. Vi ser bare på gæstelisten 2019 og XXL-turen.

Lad os derfor antage, at ved Hüttenparty 2020 er KLUBBB3 (nyt album i starten), die Draufgänger, DJ Ötzi, Matthias Reim, Ross Antony, Oli P, Thomas Anders, Jürgen Drews, Christin Starkk og DDC – Dancefloor Destruction Crew er indstillet. I øvrigt var de også alle ved Hüttenparty i år.

Nye tilføjelser vil helt sikkert være Silbereisen-tour gæster Sonia Liebing, Marianne Rosenberg og Giovanni Zarrella. Og som en “gentagelse” fra dette år, i 2020 har VoXXclub og Melissa Naschenweng meget gode chancer. Klasse ville det også være med Andreas Gabalier, der optager sit nye album i et studie i Nashville (Tennessee). Når alt kommer til alt går intet Hüttenparty uden “Hulapalu”. Men om Volks Rock’n ‘Roller fra Graz virkelig ønsker at optræde i et regionalt MDR-show, tvivler vi på …

Det bliver mere spændende i marts ved showet “Schlager Lovestory.2020” – med point. Kærlighed, drama og følelser findes i 99,9 procent af alle schlagersange! Men dette forårsshow vil være interessant for os fans. Som regel præsenteres de næste “optagelser” af Florian Silbereisen her, som vil blive lavet i løbet af året til hans shows og derefter vil være en del af hans turné, for det meste. Eksempler: Ben Zucker, Eloy de Jong, Oli P., Giovanni Zarella, Ross Antony og Draufgänger.

Schlager.de’s anmodning: Ben Zucker & Ali McGraw

Titlen er opkaldt efter filmen “Love Story” fra 1970. Titelsangen “Schicksalsmelodie” blev sunget af den uforglemmelige Karel Gott. Men uden titlen fungerer det ikke. Det ville være dejligt med en duetversion af Ben Zucker med Love Story-skuespillerinden Ali McGraw.

Men det forbliver bestemt ønsketænkning såvel som en duet af programleder Florian Silbereisen med sin eks Helene Fischer. Åh ja, hvis SchlagerPlanet endnu en gang har analyseret nogle af gæsterne korrekt, vil vi anvende “Schlagernachrichten.dienst” …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse