Florian Silbereisen Endelig alt ude?

Godt ser han ud. Solen, Tapas og naturligvis en masse sjov i det varme middelhav ved Mallorca. Florian Silbereisen har hvad han kalder luksus: “Luksus er for mig: Ikke at lave noget. Bare at drømme dagen væk kan være herligt, afslørede han for nylig”.

Gentleman – Dette ønske opfyldte entertaineren blot. Hans ferie uden Helene Fischer med en gruppe af mande venner. De lavede en masse sjov og som en sand gentleman hjalp han en ven i vandet. De boltrede sig også på stranden spillede golf og slappede af. Og hvad med hans kære Helene? Selv samme weekend optrådte sangerinden i Berlin ved “Sommer Event 2013”. Hendes tourne kræver meget af hende, men afslapning sammen med Florian er ikke planlagt og hvorfor ikke? Måske er det slut mellem dem ?

Florian burde være ved Helenes side lige nu: Af en kæreste er det ikke meget af forlange: bag ved scenen, hvis kraften skulle forsvinde – bare være der. Alle ved hvor motiverende det er, men efter deres fem årige forhold, får man det indtryk at luften er blevet koldt.

Hans ting “Vi er privat et par, lige nu gør jeg mine ting” erklærede Florian til det Østrigske magasin “Madonna” og umiddelbart efter der fortsatte han med at gøre sine ting.

640-Florian-Silbereisen-1

Kilde: Dass neue blatt

Det skal du læse