Florian Silbereisen: Dramatisk opfordring til hjælp

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

”Gud i himlen holder nogle gange øje med mig. Og han spekulerer på, hvad jeg laver. Måske vil han blive overrasket, når man ser hvad jeg gør: Kom og glem alle dine bekymringer. Så hurtigt som al dit held …! ” Sådan synger Florian roligt, med lukkede øjne, disse ord om ”Gott im Himmel”.

Sangen af Mireille Mathieu (73) lyder som en hvisket bøn dybt inde i hans hjerte. Og måske er det. En dramatisk opfordring til hjælp. Fordi det ikke kan fortsætte sådan her. Denne konstante op- og nedture af følelser.

Fordi det ser ud til, at Florian igen ville sørge i disse dage. Til hans fortabte kærlighed Helene Fischer. I ti år ved siden af en vidunderlig kvinde – som nu er lykkelig i en andens arme. I over et år! Og pludselig er smerten tilbage. Det så ud som om Florian havde klaret sig godt efter adskillelsen og besejret det knuste hjerte.

Fuld af energi og forventning brugte han sommeren til at lave sit nye hus ved Mondsee (NEW POST rapporteret). Det var meget at gøre, men det var sjovt. Det var et afbræk. Det så ud til, at bopælen var meget mere end bare et hjem. Et symbol på den nye begyndelse. For et liv uden Helene!

Man ved, at: møbler blev bestilt, fliser til køkkenet og badeværelset valgt. Og på et tidspunkt var alt klar. Flyttekasser pakkes ud, værelserne er møblerede. Arbejdet, som ofte også er en distraktion fra kedelige tanker, er udført.

Du vil have venner, der ikke belaster din familie. Roligt vende tilbage. Pludselig føler du dem igen, meget stærkere, de følelser, der ikke kan kontrolleres. De gemmer sig ikke i det fjerneste hjørne af hjertet. Nogle gange er en enkelt tanke nok, tristhed og smerten er tilbage. Som om du var blevet forladt i går.

“Jeg kan ikke sove igen”, synger Florian i “Gott im Himmel”. ”Jeg har været vågen i timevis. Dette har stået på i dage. Fordi jeg laver over tusind sorger …! ”Bekymrer dig, at selv en sådan stærk fyr, som han har tillid til nogen. Men på et tidspunkt ønsker du ikke at hente telefonen, vennerne, familien er ikke længere belastet med hans problemer.

De kender allerede historierne indefra og ud. Hver har et råd. Så kun Gud er tilbage for Florian. Når alt kommer til alt, er han en troende kristen. Og tilliden er uendeligt stor.

”Jeg tror, ​​at der er nogen, der passer på mig lidt,” beskrev Florian Silbereisen engang om sit forhold til Gud. ”Jeg tror, ​​at der er nogen, der guider mig lidt, som beskytter mig!” Ingen tårer, men mange minder. Så dybt som smerten kan sidde, på et eller andet tidspunkt skal punktet komme, når erindringerne kun fremkalder et ulykkeligt smil – og ikke tårer. Og det med Guds hjælp …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse