Florian Silbereisen & DJ Ötzi: Venner gennem tykt og tyndt

Venner gennem tykt og tyndt – det er Florian Silbereisen og DJ Ötzi. Siden 18 marts 2016 har Schlager fans til vennerne igen kunne opleve dem på scenen, da Florian med sit “Das Beste der Feste-tourne” er på vej gennem Tyskland og Østrig.

Med om bord er foruden den østrigske stemnings kanon, også mange andre Schlager stjerner, som Vanessa Mai, Michelle de unge Feuerherz, Dancefloor Destruction Crew og Ross Antony. En uforglemmelig Schlager oplevelse er garanteret, fordi i år ønsker Florian og CO. at foruden deres egne sange også give de største Schlager gennem tiden.

Kilde: DJ Ötzi Facebook

Venner gennem tykt og tyndt – de findes, det sande venskab blandt Schlager stjerner. Florian Silbereisen og DJ Ötzi har bevist det i mange år. Ved fælles optræden og massere af sjov, som de begge har på scenen, altid sammen med publikum.

Selvom det ved første øjekast af de to succesfulde stjerner ser helt anderledes ud, er det sikkert den samme humor, der giver det tætte venskab mellem Florian Silbereisen og DJ Ötzi. Mens andre ikke forstå verden, så griner vennerne af deres egen vittigheder. Selv Schlager ikonet Helene Fischer, der i mange år har været Florian Silbereisen kæreste, står på sidelinien af dette unikke venskab. Ifølge af et interview til “Bild” har Florian sagt: “Når DJ Ötzi og jeg griner, gør vi det til vi falder om, og Helene står ved siden af og forstår det ikke” og også de natlige opkald forstår Helene heller ikke, men hun acceptere venskabet uden brummen.

Sikkert er det, at Florians moderigtige look kan han takke kæresten Helene Fischer for. Men det er især DJ Ötzi, der har vist sig at være en rigtig modeguru for Florian. Med tålmodighed og brug af alle overbevisninger har DJ Ötzi formået, at udvide Florians trend, som nu tydeligt afspejles i hans nye trend. “Det tog et halvt år, at lære ham at hans farverige dragter altid er in”, siger DJ Ötzi til “Bunten”.

Kilde: Schlagerblume.de

Det skal du læse