Florian Silbereisen: Det ville ingen have forventet!

I år fejrer “Feste-Shows”, der startede i 1994 sammen med Carmen Nebel, deres 25-års jubilæum. Passende nok er der nu annonceret ganske mange tv-shows med Florian Silbereisen. Vi giver et indblik i den festlige tidsplan!

Det hele starter den 7. oktober (før det store Schlagerbooom) i Leipzig. Her er der et jubilæumshow med titlen “25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen”. Kun få dage senere, den 10. oktober, er der endnu en gang “Schlagerchance in Leipzig – Wer singt beim Schlagerbooom?”. Sidste år sikrede fyrene fra Feuerherz sig en plads her.

Den 2. november finder det traditionelle “Schlagerbooom” sted i Dortmunds Westfalenhallen. For nylig er der sat billetter til salg til generalprøve den 1. november.

MDR-showet “Die Schlager des Jahres” optages tidligere i år end normalt den 11. november. Kun tre dage senere, den 14. november, kommer der et helt nyt show med titlen “Schlagerjubiläum”. Begge shows er produceret i MDR Studios i Leipzig.

Årsafslutningen vil sandsynligvis være den 30. november, “Adventsfest der 100.000 Lichter”. Selvom datoen er endnu ikke er blevet officielt bekræftet, er showet er faktisk altid på tærsklen til 1. advent.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse