Florian Silbereisen: Det er gæsterne i hans nye show

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det går meget hurtigt. Efter at “Schlagerchallenge.2021” blev præsenteret live på ARD i lørdags (4. september), er det næste show med Florian Silbereisen planlagt til den 10. september kl. 20:15 på MDR. I lang tid blev det holdt hemmeligt, hvilke gæster der ville være der. Nu er vi sikker!

I optakten blev der spekuleret meget i, hvilke stjerner der vil være der til den nye udgave af “Schlager oder N!Xxx”. Nu er det officielt, hvem der vil gæste Florian Silbereisen. DJ Ötzi, Ireen Sheer, Ross Antony, Team 5ÜNF og Melissa Naschenweng er kandidaterne denne gang.

Især ét navn er meget overraskende: Ireen Sheer. Så vidt vi ved, har schlagerlegenden aldrig været gæst hos showmasteren. Angiveligt blev udsendelsen optaget i den 35. kalenderuge, kort før sangerinden blev opereret. I mellemtiden er Ireen Sheer blevet udskrevet fra hospitalet efter en vellykket operation.

Så denne gang er der endnu flere gæster end ved den første udgave i marts i år. Det bliver spændende at se, om Team 5ÜNF har en fordel på grund af deres antal personer, eller om der er dannet to hold, og de fem andre kandidater spiller sammen. Under alle omstændigheder bliver det spændende igen. Som altid: “Kun dem, der vinder, synger!”. MDR lover på sit websted: “Schlager har aldrig været så sjovt!” Vi er spændte …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER