Florian Silbereisen: Derfor er Schlager sangeren så populær

Florian Silbereisen er et rigtig multitalent. Han begejstre fans, ikke kun med sin stemme og sine skønne sange, men også med sin gave som vært. I stigende grad er han vært for schlager shows for et million publikum, som f.eks. “Das Grosse Schlagerfest”. Han kommer med charme, sympati og en munter udstråling, som publikum elsker.

Også på humor fejler den 34 årige ikke. Florian laver altid vittigheder og så er han også attraktiv og sexet, hvad han selv synes er ikke til at vide. Blandt de kvindelige fans er der mange beundrer, der er fascinerede af hans gode fysik, hans kantede ansigt og hans smukke mørke øjne.

Florian-Silbereisen-f0
Heldig i kærlighed

Med hans store stil og hans talent, har Florian Silbereisen i løbet af sin karriere, fået mange fans. Men ikke kun det – han har også fundet sin store kærlighed i schlager verden. Den eftertragtet og søde schlager sangerinde Helene Fischer har han tabt sit hjerte til. Siden 2008 har de ikke behøvet at vige fra deres side.

Og også blandt andre schlager stjerner er Florian populær. Alle er spændte på en invitation til hans show og ser det som privilegium at være med. Med Vanessa Mai havde han det skægt ved “Das Beste der Feste” tour og Andrea Berg er næsten stamgæst i hans show.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER