Florian Silbereisen deler sin forventning om “Schlagerchampions”

Kilde: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlager Eliten kommer til Berlin og vi glæder os til dette show. Vi ignorerer stilheden, der lejlighedsvis kan udfolde sig i januar. Vi fester på lørdag for der vil Florian Silbereisen komme med et højdepunkt: Det store tv-show “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” der igen vil finde sted i Velodrom i Berlin og Schlager.de vil selvfølgelig være der live, men vi (Tyskschlager.dk) har også en mand på stedet.

Som hvert år præsenterer Florian Silbereisen sit fantastiske Schlager-show, hvor de tyske Schlager-Olymper giver deres bedste hits. Florian ruller den røde læber ud til årets stjerner, der har sat standarder gennem særlige præstationer, originale ideer eller nye trends! Florian præsenterer “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” direkte live fra Berlin.

På sin facebook side har Florian skrevet følgende udtalelse: “Det er igen på lørdag! Sammen ruller vi den røde løber ud til årets stjerner og fejrer SCHLAGERCHAMPIONS -DAS GROSSE FEST DER BESTEN live fra Berlin! Helene Fischer, Maite Kelly, Roland Kaiser, Kelly Family og mange andre er på gæstelisten til det glamourøse Schlager topmøde! Er du der? ”

Og det bedste er, vi lever live i Velodrome i Berlin eller hjemme på skærmen på Ersten eller ORF den 13. januar 2018 fra 20:15. Hvem af jer skal se med?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse