Florian Silbereisen: Corona-Drama på DSDS-Settet

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Optagelserne af den nye DSDS-sæson med Florian Silbereisen kører i øjeblikket. Men nu kommer et chok. En corona-sag i teamet bragte produktionen i stå. Hvordan går det nu? Er tidsplanen i fare?

Midt i Burghausen, Bayern, kom den dårlige nyhed: En medarbejder i DSDS -besætningen blev testet positivt for Corona. Kontaktpersonerne gik straks i isolation. For at sikre sikkerheden for alle involverede blev optagelserne naturligvis aflyst resten af ​​dagen.

Men det var netop det, der forårsagede utilfredshed – dette blev tydeligvis ikke kommunikeret. En kvinde klager på den officielle Facebook-side i “Deutschland sucht den Superstar”: “Og hvorfor kan I ikke holde folk informeret? Alle ventede, ingen vidste, hvad der foregik. En kvinde foretog en særlig tur med sine børn. Hvem kommer nu i stedet for?”

DSDS: Alt klart

Aflysningen var dog ikke for tidlig – sagen blev klaret i tæt samarbejde med den ansvarlige sundhedsafdeling i Altötting. Heldigvis er all-clear nu givet. Den berørte person er allerede blevet vaccineret, og virus registreringen går tilbage til en infektion i foråret i år.

Så der er ingen risiko for smitte, så optagelserne kan fortsætte som planlagt efter et kort pause – det ville have været synd hvis ikke.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER