Florian Silbereisen bringer Thomas Anders til “DSDS”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Liveshowene fra ” Deutschland sucht den Superstar ” byder på nogle nyskabelser i den aktuelle sæson. En gæstedommer vil supplere dommertrioen omkring Florian Silbereisen i hver finalerunde. Medvirkende i Show 1 er særligt spændende: Thomas Anders skal være gæstedommer i første finalerunde næste lørdag (16. april).

Så du får den tidligere ”Modern Talking”-kollega fra den fyrede Dieter Bohlen med ombord. Florian Silbereisen afslørede nu årsagerne…

Det siger Florian Silbereisen om engagementet

I morges (12. april) offentliggjorde RTL officielt, at Thomas Anders skal være gæstedommer på det første liveshow. Han sagde: “Jeg ser virkelig frem til at være gæstedommer på ‘DSDS’ på lørdag. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan give min erfaring videre til de ti finalister, og jeg ser især frem til juryen og min ven Florian Silbereisen.”

Jurychef Florian Silbereisen gjorde det klart overfor “BILD”, at hans engagement ikke var et slag mod Dieter Bohlen: “Nej. Som verdensstjerne er Thomas virkelig kompetent. Og vi er begge et veløvet, men meget modsat hold – det bliver helt sikkert sjovt med Thomas.”

Thomas Anders: Tilbage til 80’erne

Ingen tvivl, Florian og Thomas er et veletableret team. Mottoet for det første liveshow for den tidligere “Modern Talking”-stjerne passer perfekt til dette: Det hele handler om 80’erne. Det er takket være Florian Silbereisen, at der i år er en gæstedommer i hvert afsnit sammen med ham og countrystjernen Ilse de Lange og topproduceren Toby Gad.

Han afslørede til “BILD”: ”Jeg havde ønsket mig, at juryerne i liveshowene igen skulle bestå af fire medlemmer, som i DSDS’ tidlige dage. Og dette ønske bliver nu opfyldt med skiftende gæstedommere”.

Florian Silbereisen & Thomas Anders: Fælles optræden på scenen?

Duoens “Das Album” var et kæmpehit. Vil Florian og Thomas bruge scenen ved “DSDS” til at optræde sammen igen for første gang i lang tid? Deres titel “Du kannst ein Sieger sein” ville helt sikkert passe til castingshowet.

“BILD” fulgte op og fik et kryptisk svar fra Florian Silbereisen: “Vi vil helt sikkert komme med en eller to overraskelser.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse