Florian Silbereisen bliver 4 år mere hos ARD

Hvis du så med i jubilæumsgallaen “Solidarfonds-Stiftung NRW” forleden aften, så du en glad herre der overstrålede sin stilfulde sorte smoking. Florian Silbereisen var i Europahalle i Catrop-Rauxel med det bedste humør. Årsagen: Kort før blev hans kontraktfornyelse nemlig offentliggjort på ARD med yderligere fire år! Aftens stjernegæster var Roland Kaiser, Bernhard Brink, Olaf Henning og Anna-Maria Zimmermann var blandt de første der sagde tillykke.

Den nye kontrakt har været længe undervejs, og er med tilsagn fra Florian Silbereisen som “ZDF-Traumschiff Kapitän” det første skud for underholdningsvirksomhederne fra Mainz ARD …

Million poker omkring den populære show-repræsentant blev startet. I dag annoncerede “BILD am Sonntag”: De måneder lange kontraktforhandlinger med ARD er endelig afsluttet. Kun for 2020 inkluderer aftalen fem store lørdags aftenshow (inklusive for eksempel “Schlagerbooom”, “Adventsfest der 100.000 Lichter” og “Schlager Champions” plus yderligere ti shows på hans hjemmestation MDR.

I Schwabing springer Prosecco-propperne

Denne bemærkelsesværdige kontrakt blev oprettet af hans manager Michael Jürgens, der i øvrigt også er producenten af Silbereisen show i ARD og rådgiver MDR om indholdet. Så et par Prosecco-propper har fået lov til at springe til de sædvanlige “speltkiks” på kontoret i München-Schwabing …

Premium-portalen SchlagerPlanet blev offentligt briefet om det for et par uger siden i en WhatsApp til MDR: “Hvornår annoncerer I endelig kontraktfornyelsen med Florian Silbereisen?” Så nu er tiden inde, denne millionæraftale med ledelse og tv-produktion og dens kunstner Florian Silbereisen, og er noget af en for tidlig julegave, der så sandelige er blevet fortjent gennem årene.

Fordi formatet af showene har lykkedes at tiltrække det yngre publikum foran tv’et. Navne som Andreas Gabalier, Eloy de Jong, Oli P., Giovanni Zarella, Ross Antony, Maite Kelly, Fireheart, Klubbb3 eller Ben Zucker blev bygget op kontinuerligt. Nykommere som nu Julian Reim eller Tim Peters er allerede i startblokkene og har fejret deres Silbereisen-tv-premiere.

Hvem kommer til ZDF efter Carmen Nebel?

Men hvad sker der nu på ZDF? Hos Carmen Nebel er stikket blevet trukket, med hendes personlighedsshow, og at hun går på pension, kan hos mange opfattes som en vis trøst. Så er endnu et schlagershow i prime time er væk?

Andrea “Kiwi” Kiewel har ikke et show lørdag aften og er i gode hænder med overraskelsesposen i “Fernsehgarten”. Beatrice Egli og Judith Williams (“Mein Lied für Dich”) kan ikke anbefales endnu. Ross Antony ville helt sikkert være sikker.

Men stop! En top person har ZDF men i løbet. Helene Fischer bringer regelmæssigt topkarakterer til sit show til jul. Hun kan synge, danse og svæve på trapez. Så der mangler kun et band “GIRLLL3” med Kerstin Ott og Marie Wegener. Men vil hun virkelig det …?

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER