Florian Silbereisen: Blev han forvist fra drømmeskibet??

Foto: ZDF / Dirk Bartling

Anden juledag 2019 debuterede Florian Silbereisen som drømmeskibskaptajn. sEn uge senere, på nytårsdagen, udsendte ZDF derefter den anden episode med ham. Begge episoder gav Mainz-tv-selskabet ægte drømmevurderinger, og kritikken var for det meste positiv.

Så kom chokket: Da de optager i Sydafrika, blev Florian pludselig savnet. Blev han forvist fra drømmeskibet? Vi afklarer …

De nye drømmeskibsepisoder finder sted i Sydafrika og Seychellerne. Begge vil sendes igen jul og nytår. Påskeepisoderne er allerede i kassen. Mens nogle drømmeskibskolleger allerede optager i Cape Town, er Florian Silbereisen ikke på stedet.

Årsagen til dette er ganske enkel: Silbereisen er stadig hovedsageligt optaget af sine aktiviteter som moderator og schlagersanger. Faktum er, at hans tv-shows simpelthen har prioritet, og at hans drømmeskibets rolle sommetider simpelthen bare må vente.

Fans af telenovela behøver ikke at bekymre sig, Florian Silbereisen forbliver kaptajn på drømmeskibet. ZDF bekræftede også dette over for “GALA”.

Hans live-tour “Das große Schlagerfest XXL – Die Party des Jahres” kører stadig indtil begyndelsen af ​​marts. Turen fortsætter først i maj. Så der er tid nok til at filme på drømmeskibet. Optagelserne skulle fortsætte indtil slutningen af ​​april.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER