Florian Silbereisen & Bernhard Brink: Hvor forskellige er de?

Florian Silbereisen og Bernhard Brink stammer fra to meget forskellige  genrerationer af schlager verden, men samtidig har de også nogen ligheder. At den yngre sanger og vært overtager showet fra den ældre, er ikke det eneste der forbinder de to.

Musik

Florian Silbereisen

Florian Silbereisen musik karrierer startede som instrumental solist og dermed tjente den første pris. Også som musical skuespiller var han efterspurgt. Som hitlister stormer, avancerede Florian i år med hans nye band KLUBBB3. Albummet “Vorsicht unzensiert” nåede en plads syv på den tyske hitliste og også singlen “Du schaffst das schon” opnåede en plads på top 100. Måske er det kun begyndelsen på en ny musikalsk karriere….

Bernhard Brink

Bernhard Brink er en sand veteran på den tyske schlager scene og har været aktiv siden begyndelsen af halvfjerdserne. Hans største  succeser fejrede han mellem 1973 og 1981, med “Liebe auf Zeit” son landede på en plads 13 på den tyske single hitliste og i Østrig klatrede den op på en plads 21. I halvfemserne lykkes det igen med tre singler at indtage hitlisten. Siden årtusinde skiftet har Bernhard Brink i sær med sine album fejret succes. Alle solo Longplayer nåede top 100. Med “So oder so” ramte sangeren i 2009 endnu engang top 20, og også hans nye værk opnåede en plads 22.

Kilde: floriansilbereisen.com
Kilde: floriansilbereisen.com

Succes som vært

Florian Silbereisen

Først efter mindre formater lykkes det Florian Silbereisen i en ung alder det store gennembrud som vært: I 2004 overtog han “Feste” udsendelsen på Erste fra Carmen Nebel. Dermed blev han Tysklands yngste vært på et lørdags aften show. Nu turnerer han årligt rundt med “Das Beste der Feste” program gennem Tyskland. Og snart venter nye TV opgaver for Florian Silbereisen.

Bernhard Brink

Da det musikalsk ikke gik så godt for Bernhard Brink i halvfemserne, byggede han en anden bro og fik succes som Radio og TV vært. Han overtog udsendelsen på “Hundert,6” og “Antenne Brandenburg”. På TV begejstrede hans sine fans med formatet “Das Deutsche Schlager-magazin”, “Schlager des Jahres” og “Schlager des Sommers”. De sidste to show giver Bernhard Brink nu til Florian Silbereisen.

Privatliv

Florian Silbereisen

Siden 2008 har Florian Silbereisen dannet par med sin kæreste Helene Fischer, drømme parret på den tyske Schlager og folkemusik scene. Der har været skrevet flere skandaler i bladene, men deres forhold ser ikke ud til at have taget skade. Spørgsmålene i øjeblikket er: Hvornår skal de giftes og har de babyplaner?.

Kilde: Bernhard Brink Web
Kilde: Bernhard Brink Web

Bernhard Brink

I hans første år med succes som Schlager stjerne havde han ry for glæde, men Bernhard Brink førte langsomt et afslappet liv. I 1981 lærte han sin kone Ute at kende, seks år senere fulgte bryllup. De lever stadig lykkelige sammen i Berlin. De sås ikke så tit så Ute fulgte gerne Bernhard på Tour til optrædener og andet.

Hvad fortrækker Du at se på TV?

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER