Florian Silbereisen begejstrede ved sommerfest

Schlagerfans glæder sig allerede til det næste show med den charmerende studievært Florian Silbereisen, og hvordan skulle det være anderledes efter alt det, der skete i showet i lørdags! Man havde allerede fortalt, at Florian Silbereisen og hans gæster ville tage seerne med på en spektakulær flydende scene. Der ville være så meget vand til “Die sommerfest am See”, at det ville være en absolut rekord for tysk tv, og man kan kun håbe på, at schlagermusikerne ikke bliver smidt i det kolde vand eller “drukner”.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Sådan var “Sommerfest am See” med Florian Silbereisen

Så meget vand har der aldrig været på en scene en lørdag aften på tysk tv. Florian hilste publikum fra fjernsynet velkommen til studiet med et fantastisk vandsceneri. Omkring 100.000 liter vand var der blevet bragt til “Sommerfest am See” og var dermed en kæmpestor attraktion. Og lige i starten var der vilde overraskelser: Lucy, eks-No Angels sanger, kom som den første gæst til Florians show og præsenterede deres version af “Knallrotes Gummiboot”. Det var en overraskelse, og hvis ikke andet kan schlagerindustrien se frem til en ny sanger!

Sportskanonen Lucy viste sine tricks

Ved cocktailbaren snakkede hun med værten om sport. Som sportsfanatiker viste hun, hvilke gymnastiske øvelser hun laver om morgenen. Med så megen aktivitet og smidighed er det ikke underligt, at hun har en flot figur. Lucy er sikker på at tiltrække al den opmærksomhed på stranden, som der synges i sangen “Itsi Bitsi Teenie Weenie Strandbikini”, der blev sunget af Wildecker Herzbuben. Her havde atmosfæren nået et højdepunkt, og alle i hallen klappede og sang med på megahittet.

Alexander Klaws var den næste gæst. Florian var naturligvis brændende interesseret i tiden med “Let’s Dance”. Otte til ti timer blev der trænet hver dag, som selv for Alexander Klaws var udmattende og ikke kunne sammenlignes med hans engagement i musicalen “Tarzan”. I dag ved vi, at Alexander Klaws vandt “Let’s Dance”.

Spektakulært scenelandskab

ARD skal have ros. 100.000 liter vand og dansende børn i alfekostumer siddende på store åkander. Som altid har teamet bag Florian skabt flotte scener, og “Sommerfest am See” havde en helt usædvanlig atmosfære. Sådan en stemning har der aldrig været tidligere. Det har været det hele værd, for omkring 3,6 millioner seere fra både Østrig og Tyskland fulgte med, da Florian underholdt i lørdags. Hvordan de danske tal så ud, aner vi ikke. Vi er sikkert blot en dråbe iblandt de 100.000 liter vand.

En anden overraskelse var sangeren Nicki, som i dag kun ses i meget specielle shows. I mange år har hun været et hit, men deltager ikke længere i mediestormen. Hun havde en overraskelse til Florian ved cocktailbaren. Hun fortalte nemlig, at hun havde været gift i to år, men ingen medier havde opdaget det. Det og meget mere var der ved lørdagens store show. Så du det ikke, så kan du godt ærgre dig.

Kilde: Schlagerplanet.de Herunder nogle videoer fra showet.

Det skal du læse