Florian Silbereisen & Beatrice Egli: Overraskende højtid?

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Vil Florian Silbereisen og Beatrice Egli blive gift? Dette er hvad en ganske vist ikke rigtig seriøs YouTube-kanal kaldet “Promi TV” har hævdet i lidt over en måned. Når alt kommer til alt: Næsten 200.000 seere har allerede set de tilsyneladende nyheder, som ifølge Schlager.de oplysninger er en falsk rapport.

Ifølge videoen skulle han have inviteret Beatrice Egli til sit hus. “Vi sad begge ved pejsen, så juletræet og sang sammen,” citeres Silbereisen i videoen. Men åh, pludselig vandrer højttaleren væk og tales om en mulig kærlighed mellem de to.

Fra titlen på videoen “Florian Silbereisen afslører med glæde: Ja, vi gifter os i München ”er pludselig ude af spørgsmålet. Florian og Beatrices fans er også vrede, som kommentarerne under videoen afslører. “Et andet eventyr,” skriver en. En anden: “Jeg ville skamme mig over at fortælle sådan noget lort.” Andre kommentarer er også klare.

Så det er klart, at en person tillod sig en dårlig vittighed her. Det er virkelig dårligt, at folk vildledes ved at der spredes sådanne usandheder. Vores tip: Tro ikke på alt, hvad du læser, og sørg snarere for, at nyheden er sand fra flere kilder.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse