tirsdag, juni 28, 2022
ForsideNyhederFlorian Silbereisen: Ansigt til ansigt med politiet på Mallorca

Florian Silbereisen: Ansigt til ansigt med politiet på Mallorca

Når unge stjerner holder ferie, så kan der være en historie. Også Florian Silbereisen gør ingen undtagelse. pressen lader ham ikke altid kun se godt ud. Er han virkelig sådanne en vovehals?

På den smukke ø i Middelhavet Mallorca, hvor Florian Silbereisen er sammen med sin kæreste Helene Fischer skulle der ifølge BILD avisen der have været et sammenstød med politiet. Han skulle ved en strandfest festet lidt for meget. Iført pink badebukser skulle han have nydt rosevin ved denne fest. På vej i bilen blev politiet opmærksom på ham, da promille grænsen i Spanien er på 0,5. Han skulle dog ikke blæse, men køre bil skulle han ikke mere. Forståeligt lod Florian bilen stå den aften.

Allerede i december 2010 var han forbundet med politiet. Avisen titlen var “Ausraster an Glühweinstand”. Hvad var der sket? En stand med gløgg lukkede kl. 22, men Florian ville ikke gå tilbage til huset og krævede derfor højlydt en glas gløgg mere. Værten tog konsekvenserne og henviste ham til restauranten.

Udenfor restauranten væltede Silbereisen et barbord, hvorefter ejeren anmeldte det til politiet. Da politiet kom var der dog faldet ro over situationen og senere måtte Florian Silbereisen undskylde for sit  fejltrin.

Jeg har desværre sandsynligt fået for meget gløgg“. Hele situationen er meget pinlig ” Jeg kan kun undskylde for dette“.

I foråret 2012 opstod en anden hændelse, den ellers så suveræne Florian Silbereisen igen træder frem i dårligt lys. Som BILD skriver var han på vej fra Frankfurt til Nürnberg i en udlejnings bil. Tilsyneladende kom han fra sin kæreste Helene Fischer. Han må have ladet speedometret ude af syne en tid. Han kørte med 123 km/t et sted hvor man kun må køre 80. Så var kørekortet væk.

Det er ikke altid så slemt som det skrives i pressen. Florian Silbereisen er jo kun et menneske som os andre.

Florian-Silbereisen

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER