Florian Silbereisen: 7 “sjove” hemmeligheder

Foto: MDR/MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann
  1. Læge frygt

Det er lidt, han er bange for – men et besøg hos lægen får Flori til at ryste i knæene. ”Jeg ville aldrig villigt lægge mig selv under en kniv. Jeg kan ikke engang gå til lægen og få taget en blodprøve, jeg synes det er forfærdeligt! ”

2. Kaos hoved

Han er ikke den mest ordenlige. Mama Helga (70) plejede at skælde ud: “Florian irriterer mig med hans roderi. Han smider alt rundt!” Han tænker: “Jeg lever i et ordnet kaos.”

3. Æltemester

Før han startede som showmester, prøvede han en række ting. “Jeg arbejdede tidligere som massør, men ikke så længe, ​​det var en praktikplads,” smiler Silbereisen. “Så begyndte jeg en læreplads i en bank i et par dage.”

4. Kælenavn

For venner og familie er han “Quetschie”. Flori fik det underlige kaldenavn fra sin bedstefar. Han gav ham sin første Steiermark-harmonika, også kaldet “Quetschn”.

5. Kulinariske kunst

Han kan lide stegt gås og Kaiserschmarrn – men når han selv er ved komfuret, foretrækker Flori at tilberede eksotiske retter, som asiatiske stegt grøntsager med kylling.

6. Kysse konge

For et kys i Guinness rekordbog – ikke alle kan gøre det! I 2017 demonstrerede Flori sit kyssetalent og klarede 74 kys på 30 sekunder. Verdensrekord!

7. Lykke ritual

“Jeg er lidt overtroisk,” indrømmer Flori. Derfor bærer han altid de røde lykke underbukser ved sine lørdag aften shows. Han har normalt også en ring på sin finger. “Ellers føler jeg mig utilpas hele dagen.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x