Flipper Olaf i Spanien i delfin terapi

“Die Flippers” er ikke kun musikere, som begejstrer millioner af fans, men de har også små beundrere. Sammen med deres dyriske navnebror, delfinen, hjælper “Flipper” Olaf børn med handicap, til at gøre børn stærke. I slutningen af maj var musikeren med 12 børn i Spanien i et projekt ved ICH, International Children Help e.V.

Behandlingen med delfiner er til stor begejstring for medicinsk samfund verden over. Børn med handicap elsker at svømme med havdyr, lydene fra delfinen, vækker lykken i små piger og drenge. At røre ved en delfin, giver en helt ny oplevelse. Delfinerne har en unik stuktur af huden, den er kold og varm på samme tid. Ganske få svømmere kan fortælle om kontakt med dyret, men dem som kan, kan berette om en prikkende fornemmelse i fingrene, som er en uforglemmelig fornemmelse. Desuden udsender dyrene små ultralydbølge som de bruger til at kommunikere med sine venner.

Arbejdet med delfinerne kan måske ikke helbrede, men forbedre hverdagen for børn med handicap. Man ved at kontakten med dyrene fremmer opmærksomheden, selvtillid, og den indre ro.

Mange forældre fortæller om at børnene får et “skub fremad” efter de har været i terapi med en delfin, så de har en utrolig påvirkning.

En sådanne succes ønskede “Flipper” Olaf at opleve. Han var derfor i Spanien sammen med børnene i poolen og kom tæt på dyrene.  Med sig havde han sin datter Pia Malo og sin kone Sonja. Professor DR. Dieter Kindermann sprang i poolen sammen med stjernen og der var de sammen med de 12 børn på første hånd. Blandt de rejsende var også nogle fans af musikeren. Den 16 årige Nicole er en stor fan til Die Flippers, og da de mødtes i Spanien måtte en T- shirt fra kunstneren og et autograf kort da heller ikke mangle. Nicole er rullestols bruger og medlem af ICH e.V. I Spanien var hun meget begejstret for mødte med delfinerne og den store stjerne Olaf.

Siden 2012 har Oluf været delfin ambassadør ved international Children Help e.V.  og i betragtning af hans engagement, må man tage hatten af for Olaf. En stjerne med hjerte, det er han helt sikkert for mange.

Olaf-Malolepski-delfin

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse