Findes der en lykkelig slutning i kærlighed?

Foto: Christoph Köstlin / Universal-music.de

Beatrice Egli er en rigtig munter person og en fighter. Også hun måtte udholde vanskelige tider. Men hun kigger altid fremad. Det går i øjeblikket godt for Beatrice, der har vist sig at være en hitliste angriber i de seneste uger. For efter at have besteget Matterhorn fik hendes nye album “Alles was du brauchst” også en meget vellykket start. Beatrice slog endda Helene Fischer i airplay-hitlisterne. Men hvad med kærligheden?

I den såkaldte “Blitz-Date” på Facebook-siden i NDR-talkshowet blev hun for nylig spurgt, hvad hun lærte om kærlighed fra hendes eventyr. Beatrice svarede ærligt: ”Jeg lærte om kærlighed fra eventyr, at de altid kun går derhen, hvor de skal giftes. Fordi det er, når livet nogle gange begynder, synes jeg.” Det har hun ret i, for livet er ikke en fiktiv drømmeverden. Et godt ægteskab omfatter at være der for hinanden, selv i mørket. Eventyr slukker altid, præcis når den store lykkelige slutning indtræder. Tro mod mottoet: Når tingene er bedst, skal man stoppe.

Beatrice Egli: Hvad gemmer hun?

Men eventyr synes også at inspirere Beatrice Egli et sted: En af hendes nye sange hedder “Ach wie gut, dass niemand weiß”. Mens hemmeligheden afsløres i sagaen om “Rumpelstilzchen”, forbliver den hemmelig i hendes titel. Beatrice postede for nylig en video på Instagram, hvor hun forklarer: “Jeg tror, ​​at alle har brug for deres små hemmeligheder i livet …” afslører hun tvetydigt. Beatrice rejser meget og møder gerne mennesker. Nu og da er der øjeblikke, hvor hun er i chok, erkender hun. Men så holder hun det for sig selv. Vil du finde ud af mere om dette i hendes kommende biografi?

Beatrice Egli tjekker ind hos Ralf Schmitz

Under alle omstændigheder vil Beatrice Egli snart tjekke ind på et hotel igen. Og det med Ralf Schmitz i hans nye show “Halbpension mit Schmitz”. I det nye impro-komedieprogram, der udsendes hver fredag ​​kl. 22.55 fra 15. oktober, modtager gæsterne instruktioner fra instruktøren Pierre M. Krause, som de skal implementere så kreativt som muligt med det samme. Det faste ensemble omkring Ralf Schmitz omfatter Janine Kunze, Lisa Feller, Simon Pearce og Kathrin Osterode. De fire første afsnit får følgeskab af Beatrice Egli, Guildo Horn, reporter Jenke von Wilmsdorff og Sumdo fra Fantastischen Vier.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse